Získejte členství v tajemném literárním spolku

literarni-spolek-laury-snezneaudiokniha-perex
Mladá učitelka Ella Milanová se vždy toužila stát členkou Literárního spolku Laury Sněžné, a když se jí to jednoho dne splní, je v sedmém nebi. Jenže jeho zakladatelka, veleúspěšná spisovatelka, záhy po Ellině přijetí zmizí. Kam? Na to můžete přijít spolu s Ellou.

Členství, které vyžaduje nemalé oběti

Mladé učitelce literatury Elle Milanové se jednoho dne splní sen – právě ona je vybrána za poslední členku vyhlášeného společenství spisovatelů, které založila veleúspěšná autorka knih pro děti Laura Sněžná. Ta ovšem záhy nato za nevysvětlitelných okolností zmizí a ve finském městečku Zaječín se začnou dít nadmíru podivné věci.

Ella se rozhodne přijít na kloub poměrům panujícím v tajemném spolku a chce za tím účelem využít zvláštní tajné Hry, kterou jeho členové mezi sebou hrají. Brzy však pozná, že účast v ní vyžaduje nemalé oběti. A nadpřirozených úkazů kolem Literárního spolku Laury Sněžné mezitím přibývá…

 

Literární spolek Laury Sněžné

Autor: Pasi Ilmari Jääskeläinen

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: David Novotný
Překlad: Vladimír Piskoř
Délka: 10 hodin 28 minut
Vydáno: 2/2021
EAN: 8594169483368

Přečtěte si více o audioknize Literární spolek Laury Sněžné, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

pasi-ilmari-jaaskelainenFinský spisovatel a středoškolský učitel Pasi Ilmari Jääskeläinen (* 1966) sklízí úspěchy především v oblasti sci-fi a fantasy, kde získal řadu žánrových ocenění (mj. dvakrát cenu Kuvastaja, udělovanou Finskou tolkienovskou společností). Knižně debutoval v roce 2000 povídkovou sbírkou Missä junat kääntyvät (Kde zatáčejí vlaky). Českého vydání se dočkaly jeho romány Literární spolek Laury Sněžné (2015), Magický průvodce městem pod pahorkem (2017) a Den falešné kočky (2018).
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Literární spolek Laury Sněžné

Dostat se do Literárního spolku Laury Sněžné je snem každého spisovatele a Ella Milanová není výjimkou. Toto elitní společenství nepřijímá každého a své členy si pečlivě vybírá, ale také je obestřeno řadou tajemství a členství v něm vyžaduje nemalé oběti. A právě o tom se Ella brzy přesvědčí a vy si můžete poslechnout, jakým nadpřirozeným úkazům bude muset přijít na kloub.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Literární spolek Laury Sněžné, kterou si stáhnete z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Literární spolek Laury Sněžné
probíhá od 29. dubna do 12. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Literární spolek Laury Sněžné

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLiterární spolek Laury Sněžné
Audiokniha

Jääskeläinen, Pasi Ilmari

OneHotBook, 2021

Získejte členství v tajemném literárním spolku - DISKUZE

Počet reakcí: 8
  1. pes napsal:

    Přišla mi kniha Ptačí domek, moc děkuji

  2. Janca95 napsal:

    Audiokniha Literární spolek Laury Sněžné už mi přišla na mail. Moc děkuji

  3. Verina napsal:

    Dobrý den, kniha : Kdo je bez hříchu je doma. I když bylo v příjmení špatně druhé písmeno :-).Dobře doputovala a já moc děkuji.Přeji pěkné a hlavně zdravé jaro.

  4. Hanula napsal:

    Dobrý den, kniha Čajovna v Tokiu dorazila v pořádku. Vyzvedla jsem si ji v den svých narozenin, tak dvojnásobná radost.
    Mockrát děkuji a sluníčkový den.

  5. Leni07 napsal:

    Dobrý den, knížka Povídky a jedna báseň mi dorazila v pořádku. Děkuji moc. Výhra mi udělala velikánskou radost a už se těším, až se do ní začtu a pokochám se krásnou češtinou pana Svěráka. :-)

  6. Irena Poláková napsal:

    Omlouvám se, stěžovala jsem si, že kniha Rodina z Podkroví nedošla. Druhý den došla. Příště budu trpělivější. A moc děkuji.

Napsat komentář