Různé cesty ke zdraví

ruzne-cesty-ke-zdravi
Jarní období mají lidé spjaté se zdravím a s detoxem už mnoho let. Příroda se v našem podnebném páse obnovuje a vy se jí můžete nechat inspirovat. Pojďte tedy udělat něco pro své zdraví ještě dnes!

Otužování se se v posledních letech stává čím dál populárnější. Jde o pouhý módní výstřelek, který dobře vypadá na sociálních sítích, nebo se bavíme o skutečně zdravém přístupu? V knize Hany Moravčíkové jistě najdete správné odpovědi.

Učeň ledu – Šest dnů s Wimem Hofem

Cesta za sílou, zdravím a štěstím s držitelem 26 světových rekordů
Autorka: Hana Moravčíková

Počet stran: 134
Vazba: vázaná
Formát: 120×180 mm
ISBN: 978-80-89801-08-4
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Učeň ledu – Šest dnů s Wimem Hofem vydalo nakladatelství Plejády.

Roky vědeckých výzkumů potvrdily všechny Hofovy teorie: Náš autonomní nervový systém je v našich rukách. Můžeme ho ovlivnit, využít ve svůj prospěch a bojovat proti onemocněním. Posledních 7 let proto tento muž cestuje po světě a šiří jednoduchou metodu, která lidem pomáhá dosáhnout zdraví, síly a mentální vyrovnanosti. Jeho fascinující osobnost láká na kurzy do Przesieky každý rok stále více účastníků. Díky této publikaci se můžete do jednoho z nich fiktivně zapsat i vy. Užijete si tak šest dnů v divočině a zjistíte, co v ní lidé spolu s Hofem nacházejí a jakých výsledků dosahují.

 

O autorce

Hana Moravčíková je certifikovaná instruktorka Metody Wima Hofa, vyučená přímo u zakladatele metody. Absolvovala několik základních, pokročilých i „master“ modulů a momentálně metodu předává dále prostřednictvím jednodenních kurzů především v Praze. Je autorkou knihy Učeň ledu: Šest dnů s Wimem Hofem publikované ve čtyřech jazycích. Pro účastníky svých kurzů pravidelně organizuje skupinové postworkshopové dýchací dýchánky a přes zimu i společné koupání v přírodních vodních zdrojích v Praze.

Zdroj informací: Grain Space

Doporučujeme

Pokud vám unikla, přečtěte si knihu samotného Wima Hofa.

————————————————

Patogeny jsou všudypřítomné – to tvrdí Anthony William ve své knize. Víc než na otužování sází na stravu. Myslíte si, že detox skutečně snižuje riziko nejrůznějších onemocnění? Zkuste více než 75 receptů, jež kniha obsahuje, a sami uvidíte.

Detox jako cesta ke zdraví

Mystický léčitel
Autor: Anthony William
Přeložila: Eva Fuková

Počet stran: 576
Vazba: vázaný bok
Formát: 180×248 mm
ISBN: 978-80-7625-140-3
Doporučená cena: 699 Kč

Knihu Detox jako cesta ke zdraví vydalo nakladatelství Metafora.

Nová kniha Anthonyho Williama z řady Mystický léčitel představuje DETOX jako jednoduchou ozdravnou metodu, která může podpořit léčbu celé řady chronických onemocnění.
Domníváte se, že detox není nic pro vás? Zkuste se nad tím zamyslet. Jedy a patogeny způsobující chronická onemocnění dnes najdete téměř ve všem, dokonce ohrožují zdraví dětí ještě před narozením. Patogeny jsou všudypřítomné a každodenně zhoršují kvalitu našeho života. Detox je důležitý nástroj k očistě od patogenů, díky němuž můžete chránit sebe i své blízké – pokud jej provádíte správně. A proto je zde šestá kniha z řady
Mystický léčitel, v níž se dozvíte například:
jak vybrat postup, jenž je pro vás vhodný,
jaké jsou příčiny téměř 200 symptomů a onemocnění a které doplňky stravy (včetně dávkování) můžete použít jako podpůrnou léčbu,
vše, co potřebujete vědět o vejcích, mléčných produktech, lepku, rybím oleji, jablečném octu a kofeinu,
pravdu o módních trendech, jako je přerušovaný půst, půst o vodě, půst o šťávách, vláknina, proteiny, mikrobiom a další
V knize také najdete více než 75 receptů a ukázkové jídelníčky, z nich můžete čerpat inspiraci.

 

Ukázka z knihy

Očista je pravda, pravda, ve které začnete žít, jak budete číst dál a dál. Ať už věříte v cokoli, v Boha, vesmír, světlo, nebo stvořitele – nebo jestli v nic nevěříte a myslíte si, že se jen tak vznášíme ve vesmíru –, musíte vědět, že informace týkající se pročištění v této knize jsou jiné než všechny ostatní. Pocházejí odjinud. Nejedná se o mylné či z kontextu vytržené matoucí informace jenom pro efekt. Jsou pravdivé a pomáhají.

Na Zemi je naléhavě potřebujeme. Lidí trpících chronickými nemocemi přibývá alarmující rychlostí. I když se pěstuje velké množství plodin v bio kvalitě, ze stravy vyřazujeme průmyslově zpracované potraviny a používají se nové léčebné metody, nikdy předtím nebylo tolik nemocných. Nikdo neunikne nemoci, pokud nebude mít k dispozici správné informace.

Je zapotřebí větší síly, než jsme my, je zapotřebí pomocné ruky shora. (str. 15)

***

Cítíte-li se dobře nebo symptomy ignorujete, je snadné nechápat, čím si procházejí ti, kdo se dobře necítí. Pokud nejste svědkem každodenní bitvy, kterou svádí člen rodiny nebo někdo vám blízký. Sedíte-li vedle nich v jedné čekárně za druhou, snažíte se je povzbudit a uklidnit, i když se další den nedokáží zvednout z pohovky, podporujete je všemi možnými způsoby, někdy to s nimi silně prožíváte nebo je doslova podpíráte – víte, že se jedná o skutečný boj. Srdce se vám svírá při pohledu na obavy a únavu v jejich očích, jak hledají odpovědi týkající se chronického onemocnění. Žijete jejich příběh s nimi.

Každý snáší zdravotní potíže jinak. Jeden člověk možná bude šílet, když se u něho projeví akné, které bude bolestivé nebo se kvůli němu bude stydět chodit ven. Jiného možná vyvede z míry psychická otupělost, když mu zabrání dokončit různé povinnosti, například školní přípravu, nebo sepsat seznam pracovních úkolů. Někteří lidé se naučí s bolestí nebo únavou žít, protože ji považují za normální nebo za součást stárnutí. Potom jsou ti, kdo trpí několika, ne-li desítkami symptomů současně. Možná dospěli do stavu, kdy působí klidným dojmem – je to způsob, jak se vyrovnat s tím, co musejí snášet. Každý zvládá své zdravotní problémy individuálním způsobem. (str. 27)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

V edici Mystický léčitel vyšly další knihy:

      

 

O autorovi

William Anthony se narodil s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy. Od čtyř let, kdy šokoval svou rodinu oznámením, že babička, dosud zcela bez potíží, má rakovinu plic (což se krátce nato lékařsky potvrdilo), využívá Anthony svého daru odhalovat i ty nejzáhadnější choroby a radí, co dělat pro úplné uzdravení. Nebývalá přesnost a úspěšnost, s níž jako léčitel-médium pracuje, mu vynesly důvěru a lásku tisíců lidí po celém světě, mezi nimiž najdeme i filmové a rockové hvězdy, miliardáře, autory bestsellerů a nespočet dalších lidí všech společenských vrstev, kteří se uzdravili až díky vhledům získaným prostřednictvím Ducha. Anthony se stal též neocenitelným pomocníkem pro lékaře, kteří potřebovali vyřešit obtížné případy.

Zdroj informací: Metafora

 

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila METAFORA síly s Nakladatelským domem GRADA a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih pod značkou METAFORA. S knihami z METAFORY je čas číst, snít a žít.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Který způsob si vyberete pro své zdraví? Vsadíte na ledovou vodu anebo raději upravíte jídelníček? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUčeň ledu – Šest dnů s Wimem Hofem
Cesta za sílou, zdravím a štěstím s držitelem 26 světových rekordů

Moravčíková, Hana

Plejády, 2019

zobrazit info o knizeDetox jako cesta ke zdraví
Mystický léčitel

William, Anthony

Metafora, 2021

Napsat komentář