Pravda o štítné žláze

Mysticky lecitel stitna zlaza a jeji lecba
Bojujete s onemocněním štítné žlázy, které provází další řada problémů? Mystický léčitel přichází s novým přístupem k tomuto onemocnění a předkládá jiné způsoby řešení problému než současná medicína.

Příčině vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví.
Od autora bestsellerů Mystický léčitel a Mystický léčitel: Léčivá síla ovoce a zeleniny.
Stále více lidí všech věkových skupinách slýchá, že za jejich únavu, přibírání na váze, problémy s pamětí, bolesti, nespavost a další zdravotní problémy může štítná žláza. A přestože lékařská věda věnuje této oblasti velkou pozornost, většina lidí se ani přes léčbu neuzdraví.
Zásadní pravda totiž zůstává skryta: skutečnou příčinou onemocnění není porucha činnosti štítné žlázy. Je naopak příznakem něčeho mnohem komplexnějšího: invazivního procesu v těle, který zodpovídá za symptomy připisované onemocnění štítné žlázy.
Mystický léčitel Anthony William uplatňuje ve své knize zcela nový přístup k epidemii nemocí štítné žlázy. Podrobně vysvětluje, jaký je pravý původ potíží, včetně toho, co se děje během zánětu a autoimunitního onemocnění. Doporučuje celou sadu řešení, s jejichž pomocí je možné štítnou žlázu uzdravit a získat zpět zdraví i vitalitu. Kniha obsahuje také lákavé a bohatě ilustrované recepty pro posílení štítné žlázy.

Mystický léčitel: Štítná žláza a její léčba

Pravda o vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví
Autor: Anthony William
Přeložila: Eva Fuková

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 178×247 mm
ISBN: 978-80-7359-559-3
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Mystický léčitel: Štítná žláza a její léčba vydalo nakladatelství Metafora.

O autorovi

Anthony William se narodil s ojedinělou schopností komunikace s Duchem Nejvyššího, který mu poskytuje neobvykle přesné informace o zdraví ostatních, mnohdy předbíhající dobu. Díky nebývalé přesnosti diagnóz si získal důvěru a přízeň tisíců lidí, včetně slavných filmových, hudebních i sportovních hvězd a jiných osobností, kterým pomohl k uzdravení.  Má přes 2 miliony fanoušků na Facebooku. Mezi jeho knihy patří např. Mystický léčitel či Léčivá síla ovoce či zeleniny. Více informací na www.medicalmedium.com.


Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMystický léčitel: Štítná žláza a její léčba
Pravda o vzniku chronických onemocnění štítné žtlázy a nová cesta ke zdraví

William, Anthony

Metafora, 2018

Napsat komentář