Získejte boj o autorská práva i novou naději

ukradeny-pribeh-perex
Vanessa je zkrátka smolařka. Nejprve ji opustí manžel a poté jí ukradnou román, který vlastnoručně napsala. Jak se ale říká, všechno zlé je k něčemu dobré a do Vanessina života díky tomu vstoupí Markus, který jako by vypadl z romantického příběhu.

Odlouděný manžel a ukradená kniha

Vanesse je něco přes třicet a ocitla se sama se dvěma syny, hypotékou a dírou v srdci tam, kde býval její muž, kterého jí odloudila psycholožka Natalie z manželské poradny. A tak se rozhodne splnit si svůj dávný sen a napíše zamilovaný román. V nakladatelství, kde vydává knihy její oblíbená autorka, ho zamítnou. O to víc je v šoku na autogramiádě svého idolu po několika měsících. Při čtení ukázky nemůže věřit vlastním uším. Slovo od slova slyší to, co před časem sama napsala!

Požádá o pomoc odborníka na autorské právo Marcuse. Když ho poprvé spatří, má pocit, že jí do života vkročil vysněný muž přímo ze stránek její knihy.

Je ale Marcus opravdu to, co v životě potřebuje?

 

Ukradený příběh

Autorka: Elizabeth Colemanová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Petra Královcová
Počet stran: 344
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2021
ISBN: 978-80-271-1767-3

Přečtěte si více o knize Ukradený příběh, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Ukradený příběh

Vanessa se snažila své manželství zachránit, jenže psycholožku v manželské poradně bohužel víc než blaho klientky zajímal její manžel Craig. Vanessa tak zůstane na vše sama, a když už její vlastní život má k ideálu daleko, rozhodne se vysnít si šťastný konec v knize a splnit si tím svůj dávný sen. Ani tentokrát se jí to ale nepovede, protože nakladatelství ji odmítne, a přesto její příběh o několik měsíců později vychází, ovšem jako autor je uveden někdo úplně jiný. Odborník na autorské právo Marcus by mohl Vanesse pomoci a možná, že nejenom s knihou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ukradený příběh vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ukradený příběh
probíhá od 9. do 22. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Ukradený příběh

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUkradený příběh

Colemanová, Elizabeth

Cosmopolis, 2021

Získejte boj o autorská práva i novou naději - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Zuzina26 napsal:

    Dobrý den, dnes mi byla doručena knížka Ukradený příběh. Děkuji, dodání bylo velmi rychlé.

Napsat komentář