Zasoutěžte si o nový začátek v hotýlku Polární záře

hotylek-na-islandu-perex
Když Lucy téměř v jednu chvíli přijde o práci i o přítele, je bezradná. Úspory se tenčí a vypadá to, že brzy nezbude nic jiného, než se vrátit k rodičům. A právě tehdy přijde nabídka na práci manažerky hotelu na Islandu. Poradí si s novou výzvou?

Nový začátek pro Lucy i pro hotel

Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.

Po příjezdu se nemůže zbavit dojmu, že udělala chybu. Jako šéfová se navíc uvede naprostým trapasem, takže pochybuje, jestli ji podřízení přijmou. Jenže pak jako by jí osud dal znamení, že má zůstat. V noci se na nebi roztančí polární záře a Lucy se při sledování toho fascinující podívané rozhodne vytěžit z téhle životní příležitosti co nejvíc. Využije všech svých znalostí a zkušeností a postará se, aby se z Polární záře stal nejúžasnější romantický hotel na celém Islandu!

Hotel má špatné hodnocení a je poloprázdný, takže ji čeká pořádně tvrdá práce. Lucy dělá, co může, ale má pocit, že se jí někdo snaží škodit. Jsou k ní všichni kolegové upřímní? Může jim důvěřovat? Navíc ji začíná zneklidňovat barman Alex… Mezi ním a Lucy to sice jiskří, ale záhy se ukáže, že Alex skrývá nějaké tajemství…

 

Hotýlek na Islandu

Autorka: Julie Caplinová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Klevisová
Počet stran: 360
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-271-2889-1

Přečtěte si více o knize Hotýlek na Islandu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Hotýlek na Islandu

Po tom, co Lucy dostane výpověď v práci, se jí nedaří najít nové místo. Až jednoho dne dostane nabídku dělat manažerku hotelu Polární záře. Přestože Lucy nesnáší zimu, práci na Islandu přijme a rozhodne se z této příležitosti vytěžit co nejvíce. Podaří se jí hotel, který nemá mezi hosty vůbec dobrou pověst, postavit znovu na nohy? A pomohou jí noví kolegové, nebo by si na ně měla dát pozor? To si přečtěte v románu Julie Caplinové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hotýlek na Islandu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hotýlek na Islandu
probíhá od 15. do 28. prosince 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Hotýlek na Islandu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHotýlek na Islandu

Caplin, Julie

Cosmopolis, 2020

Zasoutěžte si o nový začátek v hotýlku Polární záře - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. hananika hananika napsal:

    Dobrý den, i mně už knížka před pár dny dorazila. :) Děkuji za výhru.

  2. Marie64 napsal:

    Hotýlek už také mám, i přečtený, je to skvělá knížka, moc vám děkuji, Marie

  3. Leni07 napsal:

    Dobrý den, dneska Hotýlek dorazil. :-) Děkuji moc, už se těším na to, až si ho přečtu. Lenka

  4. Marie64 napsal:

    Dobrý den, paní Badinová, Hotýlek na Islandu ještě nepřišel. Nevíte, prosím, kdy se bude odesílat? Děkuji, Marie

Napsat komentář