Zasoutěžte si o knihu pro fanoušky Ariany Grande

ariana-grande-perex
Ariana Grande je nejen oblíbená zpěvačka, jejíž písně pravidelně okupují přední příčky hitparád, ale je také módní ikonou, zdatnou obchodnicí a aktivistkou bojující za práva menšin, žen i zvířat. Inspirujte se touto osobností i vy.

Kráska s velkým srdcem

V této knize najdete spoustu úžasných fotografií, citátů i zásadních informací o Arianě Grande, popové princezně a majitelce jednoho z nejlepších hlasů současné pop music vůbec. Nechte se inspirovat zajímavou osobností této všestranné umělkyně!

Ariana Grande, zpěvačka, která vyprodává stadiony po celém světě, není jen dlouhovlasá popová princezna – patří k největším světovým hvězdám s impozantním hlasem o rozsahu čtyř oktáv! Její písně zaslouženě dobývají nejvyšší příčky hitparád. Kromě toho je taky módní ikonou, herečkou, obchodnicí, bojuje za práva žen a podporuje lidi s odlišnou sexuální orientací. A přežila teroristický útok na jednom ze svých koncertů! Na prvním místě je pro ni rodina, k níž patří i sedm psů z útulku. Pokud si někdo myslí, že s ní může soupeřit, povězme slovy jedné z jejích skladeb: „Díky, další!“

Jaké byly její profesionální začátky, jak si postupně budovala hvězdnou kariéru a styl? Jaký je život v záři reflektorů a co by chtěla předat svým fanouškům? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte v téhle knize plné fantastických fotografií, faktů i Arianiných inspirativních citátů a myšlenek.

 

Ariana Grande

Autor: Malcolm Mackenzie

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Počet stran: 64
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-88344-80-3

Přečtěte si více o knize Ariana Grande, kterou do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu Ariana Grande

Ariana Grande nemá jen impozantní hlas a krásnou tvář, ale také obrovské srdce. Přestože žije v září reflektorů, na prvním místě je pro ni stále její rodina a záleží jí i na cizích lidech. Proto neváhá využít svou slávu při boji za práva žen, lidí s odlišnou sexuální orientací a také zvířat. Je zkrátka inspirativní osobností, a pokud se o ní chcete dozvědět více i vy, neměla by vám chybět kniha Malcolma Mackenzieho.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Ariana Grande vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ariana Grande
probíhá od 20. listopadu do 3. prosince 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Ariana Grande

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAriana Grande
Naprosto nepostradatelná neoficiální příručka pro fanoušky superstar

Mackenzie, Malcolm

EllaaMax, 2020

Zasoutěžte si o knihu pro fanoušky Ariany Grande - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Alena napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za knihu Ariana Grande, dnes jsem si ji vyzvedla.

Napsat komentář