Příběh silné a neobyčejné ženy

Rania
Hlavní hrdinka Rania má ve svém životě plno protikladů – světlo a temnotu, naději i zoufalství, … Snaží se vymanit z okolního světa, svázaná společenskými normami, a nalézt vlastní cestu a podstatu. Postavy jsou inspirovány autorem a jeho přáteli.

Rania je podivuhodná novela o duchovním putování hrdinky téhož jména a jejím osudu naplněném nadějí i zoufalstvím, temnotou i světlem, láskou i bojem. Epické vyprávění hudebního skladatele, astrologa, filosofa a všestranného umělce Dane Rudhyara, inspirované jeho vlastním životem i osudy jeho přátel, představuje líčení lidského osudu poznamenaného tragickou cestou individualizace i svízelným putováním po transpersonální stezce z hlediska autorovy filosofie. Hrdinka zápolí s vlastní vášnivou povahou i okolním světem o vymanění z podmíněnosti a nalezení duchovní podstaty a přitom se nevyhnutelně střetává se silami temnoty vlastní duše i duchovních světů.

Rania

Příběh zasvěcení
Autor: Dane Rudhyar
Přeložil: Jindřich Veselý

Počet stran: 226
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7530-223-6
Doporučená cena: 268 Kč

 

Knihu Rania vydalo nakladatelství Malvern.

O autorovi

Dane Rudhyar byl modernistický skladatel a humanistický astrolog. Byl průkopníkem moderní transpersonální astrologie.


Nakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRania
Příběh zasvěcení

Rudhyar, Dane

Malvern, 2020

Napsat komentář