S pastelkami do oblak

Nase-letadla-Vaclav-Minar
Poznávejte s pastelkami československou leteckou historii! Vybarvovací album českého autora nabízí více než tři desítky našich významných letadel od poválečných let až do současnosti. Kromě detailních kreseb nechybí u žádného z modelů krátký popis.

Vybarvovací album 31 významných typů letadel, vytvořených v českých a československých továrnách od poválečných let až do současnosti. Jsou zde zahrnuté stroje našich i zahraničních konstruktérů, které se u nás vyráběly v licenci.
Všechna ručně nakreslená letadla s mnoha detaily jsou zasazená do skutečného pozadí a u každého stroje je uvedená krátká historie jeho vzniku, technické vlastnosti stroje a další zajímavé postřehy. Knížka potěší všechny kluky i holky se zájmem o techniku a létání.

Naše letadla

Autor: Václav Minář

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 236×238 mm
ISBN: 978-80-271-2513-5
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Naše letadla vydalo nakladatelství Grada.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaše letadla

Minář, Václav

Grada, 2020

Napsat komentář