Získejte sadu karet s jógou pro děti

joga-pro-deti-perex-2
Jóga má skvělé účinky na dospělé i na děti. Během cvičení se naučí nejen správnému držení těla a dýchání, ale každý správně provedený cvik jim navíc přinese radost a navodí psychickou pohodu. Vyzkoušejte jógu pro děti!

Naučte děti radovat se z pohybu

Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.

Karty jsou seřazené záměrně tak, aby se od aktivity postupovalo k uvolnění, počínaje snadnou sérií pohybů pro zahřátí a rozhýbání přes cviky ve stoje, s rukama na zemi, vsedě a vleže a konče dynamickou kompenzací a závěrečnou relaxací. Každá karta obsahuje krátký popis cvičení spolu s motivujícím obrázkem vhodným pro děti a lehkou říkankou k zapamatování.

 

Jóga pro děti

Autorky: Elke Gulden, Gabriele Pohl, Bettina Scheer

Vydalo: nakladatelství Pasparta
Počet stran: 30 karet
Formát: 150×210 mm
Vydáno: 8/2020
ISBN: 978-8088-29-061-2

Přečtěte si více o sadě karet Jóga pro děti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pasparta. A nezapomeňte si prohlédnout několik ukázkových karet: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Pasparta bylo založeno organizací APLA Praha jako sociální podnik s cílem vylepšit informovanost veřejnosti v oblasti autismu a dalších oborech, a zároveň poskytnout lidem s poruchou autistického spektra pracovní uplatnění. Nabízí odborné monografie, vysokoškolské učebnice a skripta pro různé studijní obory (psychologie, speciální pedagogika), praktické příručky pro pedagogické a další pracovníky, populárně naučné publikace pro rodiče a rodinné příslušníky osob s PAS a učební texty pro výuku žáků a studentů s PAS a SPU.

 

Vyhrajte sadu karet Jóga pro děti

Máte doma malého neposedu a hledáte aktivitu, která bude zdraví prospěšná a ještě vaše dítě přirozeně zklidní a uvolní? V tom případě vyzkoušejte jógu. Naučte své ratolesti už v raném věku vnímat své tělo, správně dýchat a protahovat svaly a uvidíte, jak pozitivní vliv to na ně bude mít. Třicet kartiček s cviky a říkankami vám bude zábavným průvodcem od rozehřátí, přes cvičení, až po závěrečnou relaxaci.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pasparta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou sadu karet Jóga pro děti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o sadu karet Jóga pro děti
probíhá od 17. do 30. září 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 sady karet Jóga pro děti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJóga pro děti
30 obrázkových karet s cviky a říkankami pro malé jogíny

Gulden, Elke - Pohl, Gabriele - Scheer, Bettina

Pasparta, 2020

Napsat komentář