Zahrajte si o zajímavý tip na letní cestování a vydejte se za sopkami po Čechách

P1140529
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.

Za sopkami po Čechách

Tento průvodce vás provede po nejzajímavějších vulkánech českých třetihor a starších čtvrtohor. Poznejte, jak vypadala naše zem před 100 tisíci až 65 miliony let a procestujte s námi nejen České středohoří, ale také oblasti západních Čech, veřejnosti přístupné části Doupovských hor, Český ráj ale také severní okolí Prahy.

 

Za sopkami po Čechách

Autor:Vladislav Rapprich

Formát: 14 x 21 cm
Vazba:
V 2
Počet stran: 240 stran
Cena: 359,- Kč
ISBN
978-80-247-3796-6

Rok vydání:2012

Knihu Za sopkami po Čechách vydalo nakladatelství Grada v edici Zdraví a životní styl

Zajímavá vás obsah knihy? Prolistujte si jí zde

 

 

Informace o autorovi:

Mgr. Vladislav Rapprich, Ph.D., je zaměstnán jako odborník na vulkanické procesy a horniny vulkanického původu v České geologické službě, kde začínal ještě během studia (tehdy Český geologický ústav). Je předsedou Odborné skupiny vulkanologie při České geologické společnosti a členem Mezinárodní asociace vulkanologie a chemismu zemského nitra (IAVCEI). Zkušenosti v oblasti vulkanologie získal při krátkodobých kurzech a stážích v Německu a ve Francii, ale také při práci na výzkumu vulkanických nebezpečí ve Střední Americe.

Je autorem a spolu autorem řady odborných publikací. Vedle tuzemských spolu pracuje i s předními zahraničními odborníky.

 

Vyhrajte s námi knihu Za sopkami po Čechách

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned dva z vás vyhrát knihu uznávaného vulkanologa Za sopkami po Čechách!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o 2 knihy Vladislav Rapprich: Za sopkami po Čechách
běží od 22. června do 5. července 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Grada

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Související soutěž

Vyhrajte knihu Za sopkami po Čechách

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZa sopkami po Čechách

Rapprich, Vladislav

Grada, 2012

Napsat komentář