Vyhrajte důkaz o tom, že pes vám změní život

hafani-perex
Róza sama sebe vždy pokládala za posledního člověka na světě, který by měl mít psa, přesto je to nakonec „psina“ Madla Labradorová, která dá jejímu životu v těžkých chvílích nový směr. Přečtěte si, jak jejich příběh dopadne.

Štěně = lék na duši

Róza je vedoucí lifestylového magazínu pro ženy a jako novinářka je zvyklá řešit lecjaké situace. Ale na to, že si manžel najde milenku (nevěrník mizernej), připravená nebyla. Ani na to, že přijde o práci („omlazujeme!“). A tak se z luxusního společného bytu (manželka i milenka se do něj prostě najednou nevejdou) odstěhuje do pronajatého 1+1 a zatím přijme práci redaktorky na webu o domácích mazlíčcích. Aby měla ke své nové práci dostatek inspirace, syn Adam své matce přinese jako dárek štěně labradora, které někdo odložil.

Róza radostí z nečekaného dárku zrovna neoplývá a myslí si, že je asi poslední člověk na světě, který by měl mít psa. Nejen že místo rozhovorů s celebritami teď píše texty o klíšťatech a kočičích záchodech, ale najednou místo návštěv vernisáží a divadelních premiér kličkuje v noci mezi exkrementy na psí loučce a ráno při venčení si povídá hlavně s důchodci a bezdomovci. Ocitá se ve světě lidí, které spojuje to, že mají psa. Ale není si jistá, že je tohle život, který chce vést. Přesto, že z některých pejskařů se stávají její přátelé. A přesto, že svět celebrit a pejskařů se jí daří propojovat.

A stále také neví, jestli si chce štěně nechat. Kde by ale jinak skončilo? V útulku? Co když je Róza někdo, kdo má život téhle malé „psiny“, kterou pojmenuje Madla Labradorová, změnit? A jak Madla změní život zase jí?

A to Róza navíc ani netuší, že její labradoří holka – „psina“ Madla Labradorová – stejně jako ostatní psi život svých páníčků a paniček patřičně sarkasticky komentují.

 

Hafani – Madla a já

Autorka: Monika Seidlová

Vydalo: nakladatelství Cattacan
Ilustrace: Lukáš Jandík
Počet stran: 202
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88349-14-3

Přečtěte si více o knize Hafani – Madla a já, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cattacan.

Nakladatelství Cattacan vzniklo v roce 2016 a navázalo na nakladatelství Ecce liber (název Ecce liber se stal jeho mottem; nakladatelství patřilo mezi činnosti firmy FKP Consulting, která vznikla v roce 2004 a věnovala se především kulturním aktivitám a jejich propagaci). Jedná se o malé nakladatelství vzniklé z chuti vydávat sice málo, ale zato jen hezké knížky. Je otevřeno všem žánrům a oblastem literatury, ať už jde o beletrii nebo literaturu faktu.

 

Vyhrajte knihu Hafani – Madla a já

Róza byla jako vedoucí lifestylového magazínu zvyklá na svět luxusních večírků, módních přehlídek a rozhovorů s celebritami, ze kterých se vracela za manželem do jejich stylového bytu. Když však přijde o muže, bydlení i o práci, musí tomu přizpůsobit i svůj životní styl. A právě v té chvíli jí do života vstoupí opuštěné štěně labradora. Róza tak vysoké podpatky a červený koberec na divadelních premiérách a naleštěné podlahy vernisáží musí vyměnit za tenisky a slalom mezi bobky v parku, a přestože nadšená není, fenka Madla Labradorová její pohled na život změní zásadním způsobem a vše navíc svým „psím“ sarkastickým způsobem komentuje. Přečtěte si o jejich soužití v humorném románu Moniky Seidlové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cattacan vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hafani – Madla a já vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hafani – Madla a já
probíhá od 3. do 16. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Hafani – Madla a já

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHafani: Madla a já

Seidlová, Monika

Cattacan, 2020

Napsat komentář