Získejte detektivku z prostředí vysoké politiky

senator-perex
Tomáš Krása přežil střet s mafií jen díky velkému štěstí a rozhodl se, že nyní už se bude věnovat pouze své malé advokátní kanceláři v Kladně. Jenže svět politiky a nové možnosti, které s sebou přináší, vypadají tak lákavě…

Odvrácená strana politického života

Tomáš Krása je bývalý policista, který se v prvním dílu s názvem Advokát dostal do křížku s mafiány v řadách advokátů i policistů. Ten střet se štěstím přežil. Teď se věnuje malé advokacii v Kladně. Přichází však nabídka, kterou se po chvíli váhání rozhodne přijmout. A vstupuje do světa politiky. Stává se senátorem. Velmi rychle se ale i tady dostává ke slovu jeho policejní duše. Je konfrontován se starou sebevraždou bývalého ministra. Ta by ale sebevraždou tak úplně být nemusela. Tomáš začne pátrat po tom, jak to před lety bylo. Jenže vysoko postavené politické kruhy mají enormní zájem na tom, aby se tenhle starý případ neotevíral. Pročpak asi? Tomáš odmítne dobře míněnou radu, aby do toho už „neryl“. Pustí se do objasňování dávného zločinu naplno. A tím se i dostává do války s protivníky, proti kterým dosud ještě nestál.

 

Senátor

Autor: Václav Láska

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 272
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2020
ISBN: 978-80-7565-627-8

Přečtěte si více o knize Senátor, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Václav Láska (* 1974 Rakovník ) ve svých 18 letech nastoupil k Policii České republiky, kde se z pochůzkáře na obvodním oddělení vypracoval až na vyšetřovatele nejzávažnějších hospodářských kauz na Úřadu finanční kriminality a ochrany státu. Mezi jeho největší případy patřilo vyšetřování krachu Investiční a poštovní banky a také vytunelování Harvardských investičních fondů Viktora Koženého. Po jedenácti letech služby u policie odešel do civilu a v současnosti se již pět let věnuje práci v advokacii. Václav Láska je autorem úspěšné knihy Jak se zavírají tuneláři, v níž čtenářům objasnil skutečnou náplň práce policistů, kteří se věnují kriminalitě „bílých límečků“. V knize nechyběly ani skutečné vzpomínky autora, jež dovolily čtenářům podívat se do zákulisí vyšetřování nejznámějších kauz z druhé poloviny devadesátých let.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Senátor

Svět politiky je pro Tomáše Krásu velkým lákadlem, proto se po chvíli váhání rozhodne přijmout nabídku a stát se senátorem. Jenže bývalý policista se v něm nezapře a starý případ údajné sebevraždy bývalého ministra mu nedává spát. Proti němu však stojí kdosi z vyšších politických kruhů, kdo nemá nejmenší zájem na tom, aby pravda vyšla najevo, a když Tomáš Krása neuposlechne dobře míněnou radu, aby pátrání zanechal, musí jeho protivník přitvrdit. Jak si mladý senátor poradí? Přečtěte si napínavou detektivní knihu Václava Lásky a zjistíte to.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Senátor vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Senátor
probíhá od 14. do 20. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 detektivky Senátor

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSenátor

Láska, Václav

Jota, 2020

Získejte detektivku z prostředí vysoké politiky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jednamalaholka napsal:

    Vyhraná kniha dnes vyzvednuta,děkuji.

Napsat komentář