Špionážní thriller s vlkem v hlavní roli

Jack Wolfgang_uvodni
Co vznikne, když se spojí krásně nakreslený komiks, noirová detektivka s akčním příběhem a moře dobrodružství? Jack Wolfgang! Knížka o elegantním vlkovi, který je tajným agentem.

V tomhle světě se už od středověku zvířata domáhají a domohla svých práv, protože prokázala stejnou inteligenci a city jako lidé. Komiksů s antropomorfními zvířaty je hodně, ale těch, ve kterých taková zvířata nejen žijí promíšeně s lidmi, ale kde se také řeší problémy z podobného soužití plynoucí, je už mnohem méně. Jack Wolfgang je elegantní vlk, ale co víc, je také špion – a jeho krytím je osobnost kulinárního kritika (protože v tomhle světě se samozřejmě už zvířata nejedí!, takže otázka, co jíst jiného, se stala tou hlavní). Někteří zvláštní agenti jsou prostě ještě zvláštnější než ostatní! Thriller z paralelního světa? Noirová detektivka či špionážní příběh? Ezopovská bajka? Možná to všechno, ale hlavně působivý příběh s výtečnou kresbou a nápaditým koloringem.

 

Jack Wolfgang

Autor: Stephen Desberg
Přeložil: Richard Podaný
Ilustroval: Henri Reculé

Počet stran: 200
Vazba: vázaná
Formát: 227×315 mm
ISBN: 978-80-257-3086-7
Doporučená cena: 648 Kč

Knihu Jack Wolfgang vydalo nakladatelství Argo.

 

Ukázka z knihy

Jack Wolfgang_ukazka

 

Stephen Desberg

Stephen Desberg (* 1954), zkušený belgický scenárista, který napsal desítky úspěšných titulů a sérií a je znám ze dvou česky vydaných alb série I.R.$.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Argo.


Nakladatelství Argo vzniklo v roce 1992. Jeho hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokáže seznamovat čtenářskou obec se zajímavými knihami známých autorů. Snaží se také získávat a podporovat talentované autory a kvalitní překladatele. Také díky tomu Argo za dobu své existence získalo pověst vydavatele kvalitní beletristické, historické i jiné odborné literatury, a to českého i zahraničního původu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJack Wolfgang

Desberg, Stephen

Argo, 2020

Napsat komentář