Zasoutěžte si o veselý velikonoční veršovaný příběh

nez-reknete-hody-hody-perex
Velikonoce se kvapem blíží, ale než kluci vyrazí koledovat a holčičky je celé natěšené budou vyhlížet, je potřeba udělat spoustu práce. A přípravy jsou opravdu hektické, o čemž se můžete přesvědčit v krásné veršované knížce.

Opravdu veselé Velikonoce

Tato kniha obsahuje: 853 vajec, 325 kuřat a nespočet dalších detailů k objevování, rozpustilé ilustrace a veselé verše vtipné tak, že budete brečet smíchy.

To je práce, to je shonu! Aby taky ne, velikonoční zajíček totiž musí jako každý rok pomalovat a poschovávat snad bambiliony vajíček. Jak jen to asi dělá? Pojďte se podívat!

O zábavu se vám postarají slípky jogínky, čerstvě vylíhnutí superhrdinové, kapela rockerháčů, zaječí skejťáci, lišák se sennou rýmou nebo tur (se zálibou v túrování), na něhož jsou všechny rychlostní limity krátké, a při všem tom zmatku se spolu pod vedením velikonočního mistra čile pustí do práce.

 

Než řeknete hody hody

Autorka: Regina Schwarzová

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: Ina Hattenhauerová
Počet stran: 32
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-275-0146-5

Přečtěte si více o knize Než řeknete hody hody, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Regina Schwarzová (nar. 1951) je německá autorka, která se už více než třicet let věnuje tvorbě obrázkových knížek pro nejmenší, jazykových a logopedických hříček, jazykolamů i humorných veršů pro dospělé. Svými texty by chtěla pro čtení a předčítání získat děti i dospělé a probudit v nich vlastní tvůrčí schopnosti.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Než řeknete hody hody

Přípravy na Velikonoce už téměř vrcholí a velikonoční zajíček toho měl, jako každý rok, opravdu hodně na práci. Vždyť jenom vajíček bylo zapotřebí pomalovat a poschovávat snad bambilion, a to zdaleka není vše, na co bylo potřeba dohlédnout. Začtěte se do veselých veršů Reginy Schwarzové, doprovázených roztomilými ilustracemi Iny Hattenhauerové, a podívejte se, co vše je kolem svátků jara potřeba zařídit. A až si příběh přečtete, můžete se pokusit spočítat, zda je na stránkách knihy skutečně namalovaných přesně 853 vajec.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Než řeknete hody hody vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Než řeknete hody hody
probíhá od 9. do 22. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Než řeknete hody hody

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNež řeknete hody hody

Schwarzová, Regina

Host, 2020

Zasoutěžte si o veselý velikonoční veršovaný příběh - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Gudrun Gudrun napsal:

    Vyhraná knížka včera dorazila, je parádní, moc děkuji

Napsat komentář