Zahrajte si o záhadu kolem mizejícího mostu

mytne-perex
Státní silnice 177 má jednu zvláštnost – pokud po ní jedete od západu k východu, můžete narazit na vratký most, kolem kterého se dějí zvláštní věci. Nejen, že se ukáže jen někdy a poté sám od sebe mizí, ale spolu s ním se ztrácejí i lidé.

Tajemný most, který mizí i s lidmi

Státní silnice 177 se táhne podél močálu Okefenokee ve státě Georgie. Když tudy člověk projíždí od východu k západu, mine na trase před vstupem do parku šest mostů. Když ale jede od západu k východu, může jich jednou za čas potkat i sedm. Raději by však měl doufat, že se tak nestane…

Titus a Melanie Bellovi jsou na cestě do parku Okefenokee, aby tam strávili líbánky plavbou po močálu na kánoi. Než dorazí na místo určení, kde na ně čeká rezervovaná chatka, potká je na cestě malé zdržení. Vozovka se začne zužovat a oni jsou nuceni zastavit před starým vratkým mostem s kamennými pilíři, kudy může projet maximálně jedno auto. Když se později Titus probudí uprostřed silnice, po mostě se slehla zem a stejně tak i po jeho ženě. Zavolá tedy na policii, kde mu ale oznámí, že na Státní silnici 177 se žádný takový most nenachází…

 

Mýtné

Autorka: Cherie Priestová

Vydalo: značka Fobos
Překlad: Zuzana Vrbová
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2020
ISBN: 978-80-7642-036-6

Přečtěte si více o knize Mýtné, kterou do soutěže věnovala značka Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A nezapomeňte také na ukázku.

Značka FOBOS je domovem fanoušků dobrodružné literatury, sci-fi, fantasy a hororu. Vybírá ty nejzajímavější tituly pro zkušené a nadšené čtenáře, kteří ví co je dobré! Hrdina se probouzí ve světě po jaderné katastrofě? Pro nás denní chleba. Hordy zombie se valí na poslední výspu lidstva? Žádný problém. Výprava na opačný konec vesmíru? Tomu říkáme víkend! Staňte se členem naší družiny a objevujte nekonečné možnosti knížek vycházejících ve stínu měsíce FOBOS.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorovi

Cherie Priest je autorkou více než dvou desítek beletristických titulů, z nichž posledním přírůstkem je hororový román Mýtné. Českým čtenářům se do paměti zapsala oblíbenou steampunk fantasy sérií Mechanické století, jejíž první svazek jménem Zemětřas jí v roce 2010 vynesl zisk prestižní literární ceny Locus. Její díla byla dosud přeložena do devíti jazyků a vyšla v jedenácti zemích. Ač pochází z hlubokého Jihu (velkou část života strávila na Floridě, v Texasu, Kentucky a Tennessee), již řadu let žije Cherie spolu se svým manželem a zvěřincem neobyčejně fotogenických mazlíčků v Seattlu ve státě Washington. Má slabost pro zombie, mizerný gotický rock a levné červené víno.
(Zdroj informací: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Mýtné

Titus a Melanie Bellovi se vydávají do parku Okefenokee, aby si zde užili své vysněné romantické líbánky. Mají však smůlu, že po státní silnici 177 míří špatným směrem. Pokud totiž po této cestě jedete od západu na východ, můžete narazit na starý vratký most, u kterého se dějí podivné věci, o čemž se v hororovém příběhu Cherie Priestové můžete přesvědčit i vy.

Ve spolupráci se značkou Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Mýtné vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Mýtné
probíhá od 2. do 15. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 horory Mýtné

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMýtné

Priestová, Cherie

Fobos, 2020

Napsat komentář