Zahrajte si o mimozemský únos senátorova vnuka

nejtemnejsi-cast-noci-perex
Lynn Roseworthová kdysi pracovala jako sekretářka astronomického ústavu. Zde přebrala několik záhadných vzkazů od příbuzných lidí, kteří údajně zmizeli v paprsku světla. Nyní, o mnoho let později, se na Univerzitu Illinois musí vrátit, aby našla svého vnuka.

Chlapec, který zmizel v paprsku světla

Když sedmiletý vnuk amerického senátora zmizí v lesích nedaleko od domova, jediným svědkem je jeho starší bratr, který zašeptá: „Vzala ho světla,“ a pak už nikdy nepromluví. FBI a Národní garda zahájí rozsáhlé pátrání, ale chlapcova babička Lynn Roseworthová se bojí, že skutečnou pravdu zná jenom ona. Její odhalení by však zničilo rodinu i politickou kariéru manžela.

V 60. letech, předtím, než se stala tichou ženou politika, Lynn pracovala jako sekretářka astronomického ústavu Univerzity Illinois. Právě tam začala přebírat záhadné vzkazy pro jednoho z profesorů; vzkazy od zoufalých lidí, kteří se snažili najít své milované, kteří zmizeli v paprsku světla.

Lynn, odhodlaná najít svého milovaného vnuka a odhalit celou pravdu, je nucená vrátit se do práce, kterou kdysi nechala za sebou, aby odhalila existence dávno zapomenutého světa. Právě tam, hluboko pod sněhovými závějemi a vzpomínkami jeho obyvatel, možná konečně najde svého vnuka.

 

Nejtemnější část noci

Autor: Jeremy Finley

Vydalo: značka Fobos
Počet stran: 344
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2020
ISBN: 978-80-7585-664-7

Přečtěte si více o knize Nejtemnější část noci, kterou do soutěže věnovala značka Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

Značka FOBOS je domovem fanoušků dobrodružné literatury, sci-fi, fantasy a hororu. Vybírá ty nejzajímavější tituly pro zkušené a nadšené čtenáře, kteří ví co je dobré! Hrdina se probouzí ve světě po jaderné katastrofě? Pro nás denní chleba. Hordy zombie se valí na poslední výspu lidstva? Žádný problém. Výprava na opačný konec vesmíru? Tomu říkáme víkend! Staňte se členem naší družiny a objevujte nekonečné možnosti knížek vycházejících ve stínu měsíce FOBOS.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

Vyhrajte knihu Nejtemnější část noci

Když vnuk amerického senátora William jednoho dne zmizí během hry v lese, okamžitě se rozběhne rozsáhlé pátrání. Po chlapci však není ani stopy a jediný svědek celé události, chlapcův starší bratr, kromě jediné zdánlivě nesmyslné věty odmítá promluvit. Co má znamenat jeho tvrzení, že bratra vzala světla? Jediný, kdo by mohl odhalit pravdu, je Williamova babička Lynn Roseworthová, ale nejdříve se bude muset rozhodnout, zda obětovat politickou kariéru manžela a zničit rodinu, nebo vnuka navždy ztratit. Co si vybere? To si přečtěte v napínavém thrilleru Jeremyho Finleye.

Ve spolupráci se značkou Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nejtemnější část noci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nejtemnější část noci
probíhá od 5. do 18. března 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Nejtemnější část noci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejtemnější část noci

Finley, Jeremy

Fobos, 2020

Napsat komentář