Probuďte svůj mozek

Zdroj
Říká se, že člověk nevyužívá potenciál svého mozku naplno. Díky nové knize, která obsahuje nejnovější poznatky, to můžete změnit. Pomocí čtyř kroků a praktických cvičení probudíte svůj mozek a stane se z vás sebevědomý člověk.

Otevřete mysl, využijte potenciál svého mozku a zásadním způsobem změníte svůj život. Kniha, postavená na nových vědeckých poznatcích ohledně neuvěřitelné neuroplasticity mozku, obsahuje konkrétní plán sestávající ze čtyř kroků, který vás dovede k nejlepšímu využití vaší mozkové kapacity.
Najdete zde inspirativní příklady z praxe i praktická cvičení. Výsledkem je účinný a srozumitelný návod, který restartuje vaše myšlení a motivaci a zbaví vás negativity.
Probuďte svůj mozek a odhalte jeho možnosti – jste pouhé čtyři kroky od toho, aby se z vás stal nový, sebevědomý člověk. Snadno se naučíte:

  • upravit „autopilotní“ myšlení a změnit zakořeněné zvyky,
  • využít sílu vizualizačních technik úspěšných osobností,
  • přestavět nervové dráhy, aby došlo k hlubokým a trvalým změnám chování,
  • využít schopnost mozku pohotově přepínat mezi různými způsoby myšlení,
  • zvládat své pocity a zklidnit mysl,
  • naladit se na cenné informace, které vám sděluje tělo,
  • jak psaním deníku můžete zjistit, jací opravdu jste a co vás omezuje

„Zásadní životní příležitosti okolo nás prochází každý den – a teď můžeme trénovat naši mysl, aby se jich chopila.“

Ukázka z knihy

Před dávnými časy se lidé potulovali po Zemi společně s ostatními primáty, a dokonce s většími, silnějšími a mrštnějšími zvířaty. Nebyli jsme o nic výjimečnější než ostatní tvorové žijící na této planetě. Tenkrát jsme měli menší lebku, v níž se nacházel limbický mozek – hluboká, stará, emoční, intuitivní část mozku – obklopený tenkou vrstvou mozkové kůry. A potom… jsme objevili oheň.
Nevíme, zda schopnost používat nástroje a rozdělat oheň souvisí s tím, že se mozková kůra zvětšila, jak se člověk přirozeně vyvíjel, nebo jestli za to mohla náhodná jiskřička, která změnila svět.

Ohlasy na knihu

Kniha Zdroj připomíná titul Tajemství z roku 2006, ale je propracovanější, zábavnější a vědecky podložená.

- The Evening Standard

Dr. Tara Swartová se stala jednou z nejvýznačnějších osobností v oblasti neurovědy a k jejím klientům patří některé z nejpřednějších osobností z podnikatelské sféry.

- The Telegraph

Zdroj v názvu odkazuje na lidský mozek, a to nejen, jak Swartová zdůrazňuje, na tu část, která třídí data a řídí se jimi, ale také na naše city a emoce. Swartová (…) ve své knize popisuje z hlediska neurovědy překážky, které klademe sami sobě. Zaměřuje se především na hledání cesty, jak je odstranit.

- The Harper´s Baaza

Zdroj

Autorka: Tara Swartová
Přeložil:  Eva Fuková

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 140×206 mm
ISBN: 978-80-7625-096-3
Doporučená cena: 329 Kč

 

 

Knihu Zdroj vydalo nakladatelství Metafora. Přečtěte si první kapitolu z knihy.


Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZdroj

Swartová, Tara

Metafora, 2019

Napsat komentář