Hurá za dinosaury!

Dinosauri 1
Vydejte se na dobrodružnou a zajímavou cestu do pravěku! Stačí se pohodlně usadit a začíst se do zajímavé knihy o dinosaurech a dalších pravěkých zvířatech. A pokud patříte mezi hravé čtenáře, užijete si plno legrace u zábavných aktivit z pravěku.

V první knize se seznámíte s více než čtyřiceti dinosaury, dozvíte se o nich řadu zajímavostí a s pomocí aktuálních map zjistíte, jak se planeta Země po miliony let vyvíjela a kdo všechno ji obýval.

Chceš vědět, kde byla objevena první fosilie tyranosaura nebo kde se nacházela loviště obávaných velociraptorů? Představíme ti více než čtyřicet dinosaurů a mnoho dalších zvířat. Kniha se zaměřuje především na to, v jakém prostředí žili a co nám to o nich napoví. Je úžasné odhalovat za pomoci nejaktuálnějších map, jak se naše planeta během milionů let měnila a jak se její zvířecí obyvatelé s těmito změnami vypořádávali. Dnes už dokážeme mnohá pravěká zvířata zobrazit tak, že vypadají vskutku jako živá. V některých případech jsou však naše znalosti neúplné a skutečná podoba zvířat i jejich prostředí ještě čekají na objevení. Autor knihy má pro své čtenáře poselství: „Doufám, že ve vás kniha vzbudí zájem o fascinující minulost naší planety, o její podobu v dávných dobách, a třeba vás i podnítí k vlastním vědeckým objevům, pokud se chopíte té správné příležitosti.“

Ukázka z knihy

Dinosauri a dalsi praveka zvirata

Dinosauři a další pravěká zvířata

Autor: Darren Naish
Přeložil: Tomáš Kapic

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 250×300 mm
ISBN: 978-80-7529-808-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Dinosauři a další pravěká zvířata vydalo nakladatelství Slovart, kde najdete další ukázky.

O nakladateli

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

————————————————

Zatímco předchozí titul měl spíše vzdělávací charakter, tak s tímto si užijete moře zábavy. Čekají na vás hry, puzzle, omalovánky či spojovačky, a to vše s dinosauří tematikou. Součástí knihy je i desková hra.

Super knížka plná zábavných aktivit na téma oblíbených dinosaurů! Uvnitř najdeš parádní dinosauří spojovačky, bludiště, nejrůznější hry, hledání skrytých obrázků, dinosauří domino, puzzle i omalovánky. A po vyluštění skvělých hádanek a splnění všech úkolů na tebe jako BONUS čeká úžasná pravěká desková hra, kterou si můžeš zahrát doma s rodiči nebo o přestávce s kamarády.

Ukázka z knihy

Dinosvet

Dinosvět: Zábavné aktivity z pravěku

Přeložil: Matouš Jimel

Počet stran: 48
Vazba: vázaná
Formát: 210×260 mm
ISBN: 978-80-271-2596-8
Doporučená cena: 169 Kč

 

Knihu Dinosvět: Zábavné aktivity z pravěku vydalo nakladatelství Grada. Můžete si prolistovat ukázku.

O nakladateli

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDinosauři a další pravěká zvířata

Slovart, 2019

zobrazit info o knizeDinosvět: Zábavné aktivity z pravěku

Grada, 2019

Napsat komentář