Zasoutěžte si o další z deníků Toma Gatese

tom-gates-genialni-napady-vicemene-perex
Začíst se do deníku Toma Gatese je velké dobrodružství už samo o sobě, protože tento neposeda je magnet na trapasy a vtipné situace. A když se kolem něj náhodou nic neděje, vymyslí alespoň způsob, jak pozlobit svoji sestru.

Nové příhody Toma Gatese

Fakt ŠÍLENĚ mě vyděsilo, že jsem viděl Delii bez brejlí, ale dějou se i mnohem horší věci! Táta si naplánoval novej cvičební režim. Dokonce tvrdí, že chce soutěžit na Sportovním dni! To bude potupa! S Derekem a Normanem ale pořádně cvičíme s naší kapelou PSIEZOMBIE a chystáme se na školní přehlídku talentů, tak uvidíme.

 

Tom Gates: Geniální nápady (víceméně)

Autorka: Liz Pichon

Vydalo: nakladatelství Brio
Překlad: Hynek Bečka
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7529-974-1

Přečtěte si více o knize Tom Gates: Geniální nápady (víceméně), kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tom Gates: Geniální nápady (víceméně)

Tom Gates je neposedný kluk, který rád maluje, vymýšlí lumpárny a poctivě si píše deník, do kterého zapisuje všechny své nápady, jak vytočit svou starší sestru Delii. V poslední době se mu k tomu všemu přidala ještě kapela PSIEZOMBIE, se kterou se připravují na školní přehlídku talentů. Jaký bude mít jejich vystoupení úspěch? To si přečtěte ve čtvrtém díle deníků Toma Gatese od britské autorky Liz Pichon.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tom Gates: Geniální nápady (víceméně) vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Tom Gates: Geniální nápady (víceméně)
probíhá od 29. prosince 2019 do 4. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy pro děti Tom Gates: Geniální nápady (víceméně)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTom Gates: Geniální nápady (víceméně)

Pichon, Liz

Brio, 2019

Napsat komentář