České koledy s obrázky Josefa Lady

Tradicni ceske koledy_uvodni
Zazpívejte si s dětmi své oblíbené vánoční koledy. Najdete je hezky pohromadě v novém zpěvníku nakladatelství Grada, který doplňují půvabné ilustrace Josefa Lady.

Prožijte kouzelné vánoční svátky s oblíbenými koledami a krásnými ilustracemi Josefa Lady. Zazpívejte si s dětmi nejznámější vánoční koledy a vystřihněte si obrázky s vánočními motivy, které najdete v příloze na konci knihy. Při zpívání si můžete společně postavit zimní vesničku, betlém nebo si ozdobit vánoční stromeček.

 

Tradiční české koledy

Autoři: kolektiv
Ilustroval: Josef Lada

Počet stran: 56
Vazba: pevná šitá
Formát: 215×275 mm
ISBN: 978-80-247-4688-3
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Tradiční české koledy vydalo nakladatelství Grada.

 

Doporučujeme

Nakladatelství Grada vydalo pod značkou Bambook také knížky věnované tradicím a svátkům všech čtyř ročních období. Můžete si tak pořídit Tradiční české JAROTradiční české LÉTOTradiční český PODZIM i Tradiční českou ZIMU. Nebo si místo čtyř knížek můžete přečíst jeden ucelený Tradiční český rok.

 

Josef Lada

Josef Lada (17. 12. 1887 – 14. 12. 1957) byl malíř, ilustrátor, spisovatel, grafik a divadelní výtvarník. Patří k velkým postavám české kulturní historie. Čím byl více? Sám o tom v doslovu ke své Kronice říká: „Spisovatel a malíř; malíř a spisovatel. Obracejte to, jak chcete. Sám věřím jen v silné prožitky mládí, dobré lidi, citlivá srdce a věrnou lásku. To je čistý zdroj umělecký. Vládnout perem nebo štětcem – to už je jen technika, to je detail.“ Josef Lada, autor milovaný dětmi i dospělými, otec kocoura Mikeše a mnoha dalších postaviček, tvůrce nezaměnitelné podoby dobrého vojáka Švejka, spatřil světlo světa o adventu a v předvánoční době také z tohoto světa odešel. Je autorem např. těchto knih: Velká kniha lidových písniček a říkadelHumoryMikešKronika mého životaKrásné české písničkyNezbedné komiksyŠprýmovné komiksy.

Informace o autorovi byly čerpány ze stránek Knižního klubu.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTradiční české koledy
Bonus – vystřihovánky k Vánocům

kolektiv

Grada, 2019

Napsat komentář