Získejte životní příběh slavného hitmakera Raega

ver-bez-a-dokazes-perex
Dnes je Raego úspěšný a mediálně známý, ale nebylo tomu tak vždy. Kdysi vážil 130 kg, a to z něj, ve spojení s původem, udělalo v očích spolužáků terč šikany. On však přesto věřil, že se mu splní jeho sen. Jeho příběh s happy endem může motivovat i vás.

Z oběti šikany hvězdou pódií

Příběh známého hitmakera o tom, jak se porval s osudem.

Měl jsem 130kg. Spolužáci na mě plivali. Nikdo nevěřil, že budu zpívat. Neposlouchal jsem je. Věřil jsem. A dokázal to! Tohle není příběh kluka, který shodil 60 kilo a stal se hvězdou. Byl by omyl myslet si, že jediný, co vám tahle knížka má předat, je návod k vypořádání se s tím, že jste nepopulární středoškolská nula. Je biblí všech, kteří se nenarodili se stříbrnou lžící v puse, návod k přežití v džungli osobních pádů a nadějí pro ty, co se trápí.

 

Věř, běž a dokážeš

Autor: Ladislav Raego Pham

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Počet stran: 136
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7544-903-0

Přečtěte si více o knize Věř, běž a dokážeš, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

CooBoo_Albatros-Media

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Několikrát jsem si cestou domů pokládal otázku, co jsem vlastně udělal, Když mě spolužáci pronásledovali domů a řvali na mě „čing čong“. Bál jsem se chodit i neznámýma ulicema, protože jsem právě v ten čas dostal přes držku od náhodnýho dospělýho kolemjdoucího, kterej si kopal papírovou kuličku z novin před sebou. Křičel na mě: „Vy sem nepatříte.“ Tak nějak to ve mně začalo vřít a chtěl jsem se bránit, nevěděl jsem, jak mám popsat rodičům slova, kterýma mě nazývají. Věděl jsem, že bych před bráchou byl za slabocha a smál by se mi. Chtěl jsem uniknout, a tak jsem se jednoho dne rozhodl proti klukovi z vedlejší školy zakročit a bránit se. Skončil jsem s krvavým nosem a tunou slz. (str. 14)

 

O autorovi

Raego, vlastním jménem Ladislav Pham, v mládí vážil 130 kilo a i kvůli svému napůl vietnamskému původu na vlastní kůži zažil, co je to šikana. Dnes je z něj hvězda YouTube, zpěvák, herec, rapper a moderátor v jedné osobě. Raego se v debutové knize Věř, běž a dokážeš vyrovnává se svou nelehkou minulostí, ale především díky ní chce motivovat (nejen) svoje fanoušky na cestě za spokojenějším já.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Věř, běž a dokážeš

Cestu na pódia a na televizní obrazovky neměl Ladislav Raego Pham nikterak jednoduchou. Ovšem ani když se snažil uniknout slovním i fyzickým útokům ze strany svých spolužáků, nepřestal věřit, že jednoho dne bude zpívat. Dost možná byl jediný, kdo si dokázal alespoň představit, že tomu tak bude, a o to více nakonec svým úspěchem všechny kolem překvapil. Inspirujte se jeho cílevědomostí a nelehkou cestou i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Věř, běž a dokážeš vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Věř, běž a dokážeš
probíhá od 10. do 23. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 biografické knihy Věř, běž a dokážeš

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVěř, běž a dokážeš

Pham, Ladislav Raego

CooBoo, 2019

Napsat komentář