Atlas zvířat s krásnými ilustracemi

Ilustrovany atlas neuveritelnych faktu o zviratech
Věděli jste, že doupata jezevců mají až 50 východů? Že včely nespí a že se tučňáci mohou smát? O těchto a mnoha dalších zajímavostech se dočtete v bohatě ilustrovaném atlase Maji Säfströmové.

Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat. Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně. Maja Säfström žije ve Stockholmu a její prvotina Ilustrovaný atlas neobyčejných faktů o zvířatech vyšla v roce 2016. Setkala se s velkým ohlasem po celém světě, zaslouženě také získala mnohá ocenění a práva na její vydání byla prodána do téměř dvaceti zemí. Maja mezitím vytvořila další dvě pokračování – jedno zaměřené na pravěké tvory a druhé o zvířecích mláďatech.

 

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

Autorka: Maja Säfströmová
Přeložila: Kateřina Stupková

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 155×198 mm
ISBN: 978-80-00-05578-7
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech vydalo nakladatelství Albatros.

 

Ukázka z knihy

Ilustrovany atlas neuveritelnych faktu o zviratech_ukazka1Ilustrovany atlas neuveritelnych faktu o zviratech_ukazka2

Stáhněte si další ukázku.

 

Maja Säfströmová

Výtvarnice a architektka Maja Säfströmová žije ve Stockholmu, kde také provozuje designový obchůdek. Její první kniha, Ilustrovaný atlas neobyčejných faktů o zvířatech, vyšla v roce 2016 a setkala se s velkým ohlasem po celém světě. Zaslouženě také získala mnohá ocenění a práva na její vydání byla prodána do téměř dvaceti zemí. Maja od té doby vytvořila další dvě pokračování – jedno zaměřené na pravěké tvory a druhé o zvířecích mláďatech.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Albatros.


Nakladatelství Albatros bylo založeno v roce 1949; do roku 1969 působilo pod původním názvem Státní nakladatelství dětské knihy. Soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Je dlouhodobým exkluzivním vydavatelem knížek Astrid Lindgrenové a příběhů Harryho Pottera J. K. Rowlingové pro území České republiky. V nabídce nakladatelství si vyberete od leporel pro nejmenší přes poezii, pohádky, knížky pro začínající čtenáře, literaturu populárně-naučnou a vzdělávací až po fantasy, detektivní příběhy i komiksy. Knížky bohatě barevně ilustrované i příběhy pro zdatnější a náročnější čtenáře. Nakladatelství spadá pod společnost Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeIlustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

Säfströmová, Maja

Albatros, 2019

Napsat komentář