Zasoutěžte si o návrat do světa magie a Dračích jezdců

poutnik-carodejnice-a-cerv-perex
Od chvíle, kdy se Eragon vydal hledat vhodné místo pro založení nové generace Dračích jezdců, už uplynul rok a z budování pevnosti se pomalu stává rutina. Jednoho dne ji však přeci jen něco naruší – něco, co může mnohé změnit.

Nečekané vytržení z všedních starostí

Už je to rok, co Eragon opustil Alagaësii, aby vyhledal vhodný domov k založení nové generace Dračích jezdců. Teď se potýká s nekonečnou záplavou úkolů: výstavbou pevnosti, dohadováním s dodavateli, hlídáním dračích vajec, jednáním s bojovnými urgaly a povýšenými elfy. Vytržení z každodenní rutiny však nabídne vidění Eldunarí, nečekaná návštěva a také vzrušující urgalská pověst, jež mnohé změní.

 

Poutník, čarodějnice a červ

Autor: Christopher Paolini

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Zdík Dušek
Počet stran: 224
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-253-4336-4

Přečtěte si více o knize Poutník, čarodějnice a červ, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout také ukázku.

fragment_albatros-media

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako nakladatelství Fragment. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

„Mám pár otázek,“ řekl Eragon.
„V tom případě máš víc moudrosti než většina jiných.“
Přidřepl k ní a poklepal na rukopis. „Kolik z toho je pravda?“
Angela se tiše zasmála a od úst jí v chladnu vystoupala pára. „Myslím, že jsem to vyjádřila naprosto jasně v předmluvě. Je to tak pravdivé nebo nepravdivé, jak si přeješ.“
„Takže sis to vymyslela.“
„Ne,“ odpověděla a vážně se na něj zadívala přes kmitající jehlice. „Nevymyslela. A i kdyby ano, i z vymyšlených příběhů se často můžeme leccos naučit, nemyslíš?“ (str. 99)

 

O autorovi

Christopher Paolini se narodil v americkém státě Aljaška, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaesie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců obsahující tituly Eragon, Eldest, Brising a Inheritance. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Poutník, čarodějnice a červ

Eragon se potýká s řadou úkolů, které ještě musí dokončit, než bude moci založit novou generaci Dračích jezdců. Dohlížení na stavbu pevnosti provázené nekonečným dohadováním s dodavateli a vyjednáváním s urgaly a elfy se pomalu stává rutinou, kterou však jednoho dne naruší Eldunaríino vidění. Nečekaná návštěva totiž může mnohé změnit. Přečtěte si, jak.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Poutník, čarodějnice a červ vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poutník, čarodějnice a červ
probíhá od 17. do 30. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy Poutník, čarodějnice a červ

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoutník, čarodějnice a červ

Paolini, Christopher

Fragment, 2019

Napsat komentář