Eldest – druhý díl ságy Odkaz Dračích jezdců nově na Audiotéka.cz

Eldest_audiokniha_perex
Po úspěšné audioknize Eragon vydává nakladatelství Fragment audio verzi druhého dílu fantasy série Christophera Paoliniho, která nadchla miliony čtenářů po celém světě.  V naší soutěži jej můžete také vyhrát!

Příběh chudého farmářského mládence Eragona a jeho dračí kamarádky Safiry na cestě za dobrodružstvím načetl v nezkrácené podobě herec Martin Stránský.

Nechte se vtáhnout do napínavého děje, vstupte mezi draky, čaroděje a odvážné hrdiny ve více než 24 hodinách strhujícího vyprávění! Audiokniha Eldest je již nyní exkluzivně na Audiotéka.cz ke stažení ve formátu MP3 za 299 Kč.

Ve druhém díle tetralogie Odkaz Dračích jezdců se Eragon se svojí dračicí Safirou vydává do elfského města Ellesméry, aby se naučil kouzlit a bojovat, což je pro Dračího jezdce životně důležité. Eragona čeká jedinečná cesta plná dobrodružství, ale jeho mysl neustále sužuje zmatek a nejistota, protože neví, komu může věřit.   

Eldest

Autor: Christopher Paolini

Délka: 24 hod. 45 min
Série
: Odkaz Dračích jezdců  
Přečtěte si více o audioknize Eldest

Poslechněte si ukázku!

 

Na závěr dobrá zpráva pro všechny příznivce Eragona. Nakladatelství Fragment připravuje audioknihy obou zbývajících dílů Odkazu Dračích jezdcůBrisingr a Inheritance, které budou ještě do konce roku 2013 opět k zakoupení nejprve v digitální podobě exkluzivně na serveru Audiotéka.cz.

POZOR SOUTĚŽ!

Zaujala vás knižní podoba Odkazu Dračích jezdců a toužíte ji mít neustále u sebe. Zaposlouchejte se do příjemného hlasu Martina Stránského a vyhrajte ji v naší soutěži!

Ve spolupráci se společností Audiotéka jsme pro vás připravili soutěž, ve které tuto audioknihu ke stažení vyhrají hned tři z vás!

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž s audioknihou Eldest běží od 27.června do 10. července 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Eldest

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEldest – AUDIOKNIHA

Paolini, Christopher

Fragment, 2013

Napsat komentář