Zahrajte si o fantasy příběh ze světa nestinných

kniha-m-perex
Tradiční indický festival je v plném proudu, když se okolo Hemua Džóšiho začnou ozývat užaslé výkřiky – jeho stín totiž zmizí. Brzy se však ukáže, že neuvěřitelné schopnosti, které jako nestinný získal, jsou tvrdě vykoupeny. Čím?

Neuvěřitelné schopnosti výměnou za vzpomínky

Zmizení stínu Hemua Džóšiho během tradičního indického festivalu rozpoutá vlnu pozdvižení a úžasu. Celý svět okouzleně sleduje neuvěřitelné činy Hemua, který se ztrátou stínu získá nové, neuvěřitelné schopnosti.

Stejně fascinovaně pozoruje Hemua i Mahnaz Ahmadiová, nadějná mladá lukostřelkyně z Teheránu, která díky svému talentu dostala životní příležitost dostat se na olympiádu. Když se začnou stíny odpoutávat i od dalších lidí, napětí ve světě narůstá – tím spíš, že nestinnost se začne šířit jako lavina a moc, kterou s sebou přináší, není zadarmo.

Maxine Webberová a Orlando Čang jsou mladí manželé, kteří se snaží společně čelit nástrahám tohoto nového světa, přeměněného k nepoznání vzpomínkami nestinných lidí. Vedou si celkem dobře, do doby, než o stín přijde i Max. Ory i jeho žena Max se ocitají v obtížné situaci, protože Maxiny vzpomínky se pomalu vytrácejí, a ani jeden z nich neví, jak dlouho ještě Max vydrží.

 

Kniha M

Autorka: Peng Shepherd

Vydalo: značka Fobos
Překlad: Jana Michalcová
Počet stran: 485
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-7585-682-1

Přečtěte si více o knize Kniha M, kterou do soutěže věnovala značka Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A nezapomeňte si také přečíst ukázku.

knihydobrovsky-logo

Značka FOBOS je domovem fanoušků dobrodružné literatury, sci-fi, fantasy a hororu. Vybírá ty nejzajímavější tituly pro zkušené a nadšené čtenáře, kteří ví co je dobré! Hrdina se probouzí ve světě po jaderné katastrofě? Pro nás denní chleba. Hordy zombie se valí na poslední výspu lidstva? Žádný problém. Výprava na opačný konec vesmíru? Tomu říkáme víkend! Staňte se členem naší družiny a objevujte nekonečné možnosti knížek vycházejících ve stínu měsíce FOBOS.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorce

peng-shepherdPeng Shepherd napsala Knihu M, což je její první román, který vznikl za podpory nadace Elizabet Georgeové, která pomáhá začínajícím spisovatelům. Peng se narodila v Arizoně, kde jezdila na koni a učila se klasickému baletu. Na Newyorské univerzitě získala titul Master of Fine Arts v oboru Tvůrčí psaní. Z Londýnské univerzity si odnesla magisterský titul z oboru Mezinárodních studií a diplomacie, kde studovala na Katedře orientálních a afrických studií. Než se dostala ke spisovatelské činnosti, pracovala v Londýně i ve Washingtonu, D. C., kde pomáhala poskytovat pomoc v nepřátelském prostředí a ve válečných zónách.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Kniha M

Když během tradičního indického festivalu zmizí stín Hemua Džóšiho, celý svět s úžasem sleduje podivuhodné schopnosti, které díky tomu získal. Jak se ale tento zvláštní jev začíná šířit světem a nestinných přibývá, začne si společnost uvědomovat, že tato výjimečnost je tvrdě vykoupena – lidé totiž přichází o své vzpomínky a základní dovednosti. Maxine Webberová a Orlando Čang s napětím pozorují, jak se jim svět mění před očima, a snaží se čelit nástrahám, které to s sebou přináší. Až jednoho dne přijde o svůj stín i Max. Jak si s touto skutečností poradí? To si přečtěte ve fantasy románu Peng Shepherd.

Ve spolupráci se značkou Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kniha M vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kniha M
probíhá od 12. do 25. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Kniha M

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKniha M

Shepherd, Peng

Fobos, 2019

Zahrajte si o fantasy příběh ze světa nestinných - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. SONIKA napsal:

    Děkuji za vyhranou knížku Výrostek.To je rychlost.

  2. Myska.Kl napsal:

    Moc děkuji za vyhranou knížku!!! Dnes v pořádku dorazila :) Přeji Vám všem krásné podzimní dny :)

Napsat komentář