Návrat sériového vraha

Majove ruze
Děj napínavého thrilleru Májové růže se odehrává čtyři měsíce po událostech popsaných ve Sběrateli motýlů. Poklidné vody rozčeří návrat sériového vraha a agenti musí odhalit jeho totožnost dříve, než přibudou další mrtvá těla dívek. S tím jim má pomoci sestra jedné z obětí…

Čtyři měsíce po výbuchu v Zahradě, kde zvrhlý psychopat držel mladé dívky, se agenti FBI snaží pomáhat přeživším s návratem do každodenního života. S blížícím se jarem však opět udeří sériový vrah a vyšetřovací tým musí pachatele dopadnout dřív, než se objeví další dívčí tělo s podříznutým hrdlem. Vše navíc nasvědčuje tomu, že obětí bude i Priya, sestra dívky vězněné v Zahradě. Pomůže agentům vraha dopadnout a pomstít tak smrt své sestry?

Májové růže (audiokniha)

Autorka: Dot Hutchison
Přeložila: Olga Neumanová
Interpreti: Eva Josífková, Martin Písařík

Vazba: CD
ISBN: 8594050427389
Doporučená cena: 349 Kč

Audioknihu Májové růže vydalo nakladatelství XYZ. Přečtěte si první díl z plánované trilogie.

O autorce

Dot Hutchison se narodila na ostrově v době mezi dvěma hurikány a od té doby způsobuje potíže. Je to horlivá čtenářka, spisovatelem a malířka. Pracovala i jako instruktorka na skautském táboře nebo prodavačka v knihkupectví. Její první kniha Wounded name byla inspirována Shakespearovým Hamletem. Dot je také autorkou oceňované trilogie Sběratel.

Zdroj informací: společnost Albatros Media


Nakladatelství XYZ vydává především původní českou literaturu, autorizované biografie, historické publikace i poutavé encyklopedie. Má ambici být nakladatelstvím se širokým záběrem, chce oslovit čtenáře různých zájmů a generací. Doposud vydalo téměř 400 knižních titulů. Je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMájové růže (audiokniha)

Hutchison, Dot

XYZ, 2019

Napsat komentář