Vyhrajte odhalení tajemné Anniny minulosti

divka-z-brooklynu-perex
Anna s Raphaëlem byli šťastný pár a za tři týdny svou lásku měli zpečetit svatbou. Pak ovšem přišel večer, kdy Anna Raphaëlovi odhalila svou děsivou minulost. Co zobrazovala fotografie, která donutila Raphaëla v šoku opustit dům?

Když se váš svět otřese v základech

Anna byla žena mého života. Za tři týdny jsme se měli brát. Samozřejmě že bych ji miloval bez ohledu na to, co udělala. Alespoň jsem si to myslel, než jsem viděl tu fotografii. „To jsem provedla já,“ řekla mi. V tu chvíli mi bylo jasné, že se můj svět otřásl v základech. Nedokázal jsem myslet jasně. Jednoduše jsem se sebral a odešel. A pak už bylo příliš pozdě – Anna zmizela.

 

Dívka z Brooklynu

Autor: Guillaume Musso

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2019
ISBN: 978-80-267-1559-7

Přečtěte si více o knize Dívka z Brooklynu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Prohrábla jsi kabelku a vytáhla z ní tablet. Zadala jsi heslo a otevřela aplikaci s fotkami. Pomalu jsi procházela snímky, až jsi našla, co jsi hledala. Potom ses mi podívala zpříma do očí, něco jsi zašeptala a podala mi tablet. A já spatřil tajemství, které jsem z tebe vypáčil.
„To jsem udělala já,“ zopakovala jsi.
Ohromeně jsem zíral na obrazovku, mhouřil jsem oči, pak se mi zvedl žaludek a odvrátil jsem zrak. Celý jsem se rozklepal. Třásly se mi ruce, ve spáncích mi bušila krev. Byl jsem připravený na všechno. Myslel jsem, že jsem počítal se vším. Ale tohle mě nikdy nenapadlo.
Vstal jsem. Nohy se mi podlamovaly. Vrávoral jsem, ale přinutil jsem se odejít rázným krokem.
V hale ležela moje cestovní taška. Popadl jsem ji a odkráčel. Na tebe jsem se už ani nepodíval. (str. 12–13)

 

O autorovi

Guillaume Musso patří k nejúspěšnějším francouzským současným spisovatelům. Narodil se v jihofrancouzském pobřežním městečku Antibes. V roce 2001 vydal svůj první román Skidamarink, jehož námětem byla krádež Mony Lisy v Louvru. Po vážné autonehodě publikoval román A potom, který znamenal začátek jeho úspěšné spisovatelské dráhy. Následovaly další „romantické thrillery“, jak byl žánr, jehož je představitelem, nazván. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků a celkem se jich prodalo na celém světě přes dvacet milionů výtisků.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Dívka z Brooklynu

Až doteď si Raphaël myslel, že svou budoucí manželku zná, ale jednoho večera v něm zničehonic začnou hlodat pochybnosti, že před ním Anna skrývá něco velkého. Proč mu nikdy nechce odhalit celou svoji minulost, ale stále kličkuje a vymlouvá se? Rozhodne se na ni proto zatlačit, ale to, co mu Anna ukáže, by nečekal ani v nehorším snu. Navíc když se vrátí po kvapném pokusu o útěk od reality zpět do domu, Anna už tam není. Kam zmizela? A podaří se mu ji znovu najít? To si přečtěte v nejnovějším románu, jehož autorem je Guillaume Musso.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dívka z Brooklynu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dívka z Brooklynu
probíhá od 9. do 22. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Dívka z Brooklynu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka z Brooklynu

Musso, Guillaume

Motto, 2019

Napsat komentář