Zahrajte si o cestu růžovým autobusem napříč Afrikou

busny-tam-perex
Marika a David se jednoho večera spontánně rozhodli projet Afriku a natočit o tom seriál. A aby to byla ještě zábavnější jízda, rozhodli se cestovat růžovým Volkswagenem. Co všechno zažili, si můžete přečíst.

Afrika mimo záběr

Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse?

Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva. Od prvotního nadšení uplynuly dlouhé měsíce zařizování, telefonování, balení a zkoušek, kolik toho naše nervy vydrží. Nakonec to zvládly a my poprvé stanuli na africkém kontinentě.

Kniha popisuje náš příběh i každodenní pocity a zážitky, jež oko kamery nezachytilo. O uskutečnění bláznivého plánu, o cestování ve stařičkém busu, o lásce k poznávání. O tom, jaké je vržení uspěchaného Evropana do líně tekoucí řeky afrického času. O krásách i nesnázích na každém kroku, o bláznění ze společného soužití na pár metrech čtverečních, o tom, jak se bojíme a nic nejde, ale hlavně že je sranda. O překročení hranic domova, kontinentu a sebe sama. Cíl je neznámý, jedeme TAM.

 

Busny: Tam

Autoři: Busny

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-7565-526-4

Přečtěte si více o knize Busny: Tam, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Busny: Tam

Možná jste na internetové televizi Stream.cz potkali seriál Busny, ale pokud chcete vědět i to, co se do jeho jednotlivých epizod nedostalo, můžete si to nyní přečíst. Vydejte se na dobrodružnou cestu růžovým obytným VW Transporterem spolu se dvěma odvážnými lidmi a jedním medvídkem a poznejte slasti i strasti Afriky.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Busny: Tam vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Busny: Tam
probíhá od 5. do 18. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 cestopisy Busny: Tam

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBusny: Tam

Busny

Jota, 2019

Zahrajte si o cestu růžovým autobusem napříč Afrikou - DISKUZE

Počet reakcí: 1

Napsat komentář