Další titul ze světa Minecraftu

Unikovka Minecraft
Patříte mezi milovníky Minecraftu? To byste si neměli nechat najít další titul. Tentokrát máte jen 45 minut na to, abyste vyřešili záhadu a odhalili viníka. Tak směle do toho!

Dokážete zjistit, kdo se vám naboural do serveru? Máte 45 minut na vyřešení záhad! Když se s kamarády připojíte ke svému oblíbenému serveru, zjistíte, že hrajete Nemilosrdnou hru. Všude se to jen hemží moby! Vyřešte záhady a odhalte viníka, co to má všechno na svědomí. Máte na to 45 minut, ani o minutu navíc!

Ukázka z knihy

„Přijdete domů ze školy, hodíte aktovku někam do rohu, dáte si sklenku džusu v kuchyni a posadíte se k počítači. Jupí, je pátek! Konečně můžete hrát s kamarády Minecraft. Váš server je vaším kouskem ráje, kde můžete tvořit a který můžete sdílet s kamarády. Vaší specialitou jsou obrovské stavby. Sotva se připojíte, je vám jasné, že se děje něco nekalého. Už když vidíte hrozivé Endermany s fialovýma očima, jak převrací bloky! Jak je to možné? (str. 13)

Prohlédněte si zbytek ukázky.

Doporučujeme

Prohlédněte si další tituly ze světa Minecraftu.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Únikovka: Minecraft

Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Formát: 188×142 mm
ISBN: 8594050426016
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Únikovka: Minecraft vydalo nakladatelství Computer Press.


Computer Press, renomované knižní nakladatelství počítačové literatury a titulů z oblasti digitální fotografie s tradicí od roku 1994, je dominantním leaderem na trhu v oborech počítačové literatury a digitální fotografie. V současné době nabízí více než 1400 knižních titulů, které pokrývají kompletní spektrum počítačové problematiky od začínajících uživatelů až po knihy pro IT profesionály. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÚnikovka: Minecraft

Computer Press, 2019

Napsat komentář