Naučte se kreslit přírodu

kresleni-prirody-perex
Popadněte tužku a pusťte se do kreslení! Oblíbená řada Naučte se kreslit nakladatelství Zoner Press se rozšířila o titul Kreslení přírody. Zjistěte, jak věrně a krásně zachytit svět kolem sebe.

V praktické příručce Kreslení přírody vám Mark a Mary Willenbrinkovi zábavným a přátelským stylem výuky představí, jak realisticky zachytit svět kolem vás. Naučíte se kreslit vodu a odraz ve vodě, sníh, led, pohoří, různé druhy stromů a mraků, přírodní jevy, jako blesk nebo tornádo, vodopád a v neposlední řadě také zvířata, protože ta do přírody samozřejmě nezbytně patří. Bude vám stačit malý formát papíru, nemusíte se bát velkých ploch. Tím, že se ke kreslení používají jen tužky o různé tvrdosti, získáte perfektní povědomí o stínování a principech světla a stínu nezbytně potřebných pro různé druhy kresby a malby. Kniha vám pomocí jednoduchých příkladů poskytne důležité základy pro vaši budoucí tvorbu. Naučíte se, jak v praxi fungují známé koncepty, jako je perspektiva a kompozice, a spoustu dalšího.

 

Naučte se kreslit – Kreslení přírody

Pro kreslíře i začátečníky
Autoři: Mark a Mary Willenbrinkovi
Přeložila: Pavla Němečková

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 215×280 mm
ISBN: 978-80-7413-375-6
Doporučená cena: 296 Kč

Knihu Naučte se kreslit – Kreslení přírody vydalo nakladatelství Zoner Press.

 

Ukázka z knihy

 

Kresleni prirody_ukazka3

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Mark a Mary Willenbrinkovi

Mark a Mary Willenbrinkovi pracují společně jako tým ve vydavatelském průmyslu po celá desetiletí. Těší je, že mohou povzbuzovat druhé, aby rozvíjeli svůj tvůrčí potenciál. Mark je výtvarník a vyučuje kurzy a workshopy. Mary je autorka a máma, která své děti učí doma. Mark a Mary žijí s rodinou, border kolií a dvěma kočkami v jihozápadním Ohiu.

Informace byly čerpány ze stránek autorů.

 

Doporučujeme

Zaujmout by vás mohly také další umělecky zaměřené knihy nakladatelství Zoner Press. To se soustředí mj. na oblíbenou řadu Naučte se malovat a kreslit, která je ideální nejen pro začínající umělce. Vyšly zde např. tituly: Naučte se malovat – Portréty květin a Naučte se malovat – Akrylové barvy.


Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaučte se kreslit – Kreslení přírody
Pro kreslíře i začátečníky

Willenbrink, Mary - Willenbrink, Mark

Zoner Press, 2019

Napsat komentář