Hrátky se zpívánky

Vesele pisnicky pro kluky a holcicky
S písničkou na rtech jde všechno lépe. A ideálně s nějakou hravou a veselou, třeba o čaji či mobilu. Že žádnou takovou neznáte? Stačí sáhnout po novém zpěvníku, který obsahuje i notový zápis a ilustrace.

Originální, veselé a jednoduché písničky s krásnými melodiemi, které si děti snadno zapamatují a s chutí zazpívají. Už jste někdy zpívali o mobilu, o bylinkovém čaji nebo třeba o hrací kostce? Nyní máte příležitost!
U každé písničky je uveden notový zápis, můžete si tedy s dětmi snadno zpívat doma, knížka ovšem najde své uplatnění také ve školkách, ve školách a především v dětských školních sborech. A na konci knížky si děti mohou zkusit zapsat vlastní noty.

Ukázka z knihy

Vesele pisnicky pro kluky a holcicky 1

Veselé písničky pro kluky a holčičky

Autor: Jan Zima
Ilustroval: Václav Ráž

Počet stran: 56
Vazba: vázaná
Formát: 215×285 mm
ISBN: 978-80-271-2109-0
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Veselé písničky pro kluky a holčičky vydalo nakladatelství Grada. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVeselé písničky pro kluky a holčičky

Zima, Jan

Grada, 2019

Napsat komentář