Know-how německé tajné služby

Vyjednavej jako agent FBI
Dnešní svět je založen především na komunikaci a nezáleží na tom, zda se jedná o profesní či osobní život. Pro ty, kteří se chtějí zlepšit v jednání, sepsal člen německé tajné služby přínosnou příručku. Díky ní si čtenáři osvojí vhodnou vyjednávací taktiku.

Efektivní a jednoduché know-how, které člověku usnadní život nejen při důležitých a zásadních jednáních (když kupuje dům či auto, nebo chce vyšší plat), ale i v běžném životě (při řešení sporů doma nebo v zaměstnání, např. při jednání s nespokojeným zákazníkem).
Autor je dlouhodobý pracovník německé tajné služby, se specializací na vyjednávání. Využijte rady profesionála a staňte se tím, kdo má situaci vždy pod kontrolou, protože umí zvolit vhodnou vyjednávací taktiku. Naučte se pružně reagovat, odblokovat jednání a dosáhnout úspěchu tak snadno a automaticky, jako zvládáte řízení auta.

Ukázka z knihy

V našem dnešním světě, a je jedno, zda v našem profesním či soukromém životě, většinou s nějakým člověkem nebo skupinou osob nevyjednáváme pouze jednou, ale setkáváme se s nimi opakovaně. Každé vyjednávání je většinou předstupněm k dalšímu. Když jsem v jižní Americe vyjednával s lidmi z takzvaného únosového byznysu, setkával jsem se v různých kauzách se stejnými vyjednavači. (str. 53)

Vyjednávej jako agent FBI

Autor: Thorsten Hofmann

Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7593-045-3
Doporučená cena: 285 Kč

 

 

Knihu Vyjednávej jako agent FBI vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA a přečtěte si ukázku z knihy.

O autorovi

Thorsten Hofmann je mezinárodně vyškolený vyjednávací kouč a poradce pro vyjednávání (Ghost Negotiator). Hofmann se ve své práci zabývá individuálně a strategicky s vyjednávacími potřebami těch, kteří rozhodují a vyjednávají ve společnostech, sdruženích nebo institucích.  Jeho konzultační přístup se skládá ze širokého portfolia služeb a může být prováděn individuálně nebo v celých týmech.


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVyjednávej jako agent FBI

Hofmann, Thorsten

Pavel Dobrovský – BETA, 2019

Napsat komentář