Vánoce jednoho štěněte

Vanoce-s-Oskarem-Holly-Webb
Mít doma pejska je velkým snem nejednoho dítěte. Když malá Hanka konečně dostane svolení a rodiče jí pořídí Oskara, má z něj obrovskou radost. Vánoce se ale kvapem blíží a na hry zbývá stále méně času. Zvládne si s tím aktivní štěně poradit samo?

Hanka odjakživa chtěla psa a nemůže uvěřit svému štěstí, když rodiče konečně svolí, že si může pořídit štěně. Navíc dalmatina – psa jejích snů!
Oskar má Hanku moc rád a brzy se v novém domově zabydlí. Jenomže se blíží Vánoce, Hanka musí zkoušet na divadelní představení a na dlouhé procházky a hraní se štěnětem má stále méně času. Jak si s tím Oskar poradí?

Vánoce s Oskarem

Autorka: Holly Webb
Přeložil: Květa Pawlovská

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Formát: 130×195 mm
ISBN: 978-80-7211-543-3
Doporučená cena: 148 Kč

Knihu Vánoce s Oskarem vydalo Nakladatelství NAVA.

 

O autorce

Holly Webbová (* 1976, Londýn) je anglická autorka dětské literatury. Do literatury se spisovatelka zamilovala již jako dítě, a zhruba v deseti letech si oblíbila příběhy z řeckých bájí. Začala proto studovat latinu, řečtinu, až skončila u čtení klasiky na vysoké škole. Mnoho let se chtěla stát knihovnicí, protože si myslela, že bude mít možnost po celý den číst knihy. Že to tak není, jí přineslo velké zklamání. Proto se stala alespoň editorkou beletrie pro děti, ale postupem času získala pocit, že největší uspokojení jí přinese samostatná literární činnost. Nejraději píše příběhy o zvířátkách, z nichž jsou některé založeny na příbězích z novin, a některé se staly mazlíčkům jejích přátel. Holly Webbová je autorkou sérií: Emily Pírková (1. a 2. díl), LilyRose, a sérií knih, kde vystupují jako hlavní hrdinové malá domácí zvířátka, z nakladatelství NAVA například Ustrašené kotě a O bílém kocourkovi.

Zdroj informací: Knižní klub


Nakladatelství NAVA dává prostor i původní české tvorbě, v edici Česká beletrie vyšla celá řada autorských prvotin. Dlouhou tradici má vydávání české poezie. Za zmínku jistě stojí celá řada biografických knih, velkou popularitu mají příběhy slavných hudebních skupin, které vyšly v edici Rockové legendy. Dále vydává knihy s regionální tématikou, učebnice, odborné lékařské a ekonomické publikace nebo kriminální příběhy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVánoce s Oskarem

Webb, Holly

Nakladatelství NAVA, 2018

Napsat komentář