Vyhrajte temná tajemství rodiny Didi Stormové

Ukázka
Didi Stormová vždy toužila po slávě, ale ani soutěž krásy, ani vystupování v lasvegaském klubu jí davy fanoušků nezajistilo. Pozornost médií jí paradoxně přinesla teprve smrt. Ale co když mrtvá žena vůbec nebyla Didi?

Když ambice vedou až k vraždě

Teprve ve smrti si bývalá královna krásy jménem Didi užívá velkolepou pozornost médií, po které celý život toužila. Před dvaceti lety pracovala v lasvegaském klubu jako dvojnice Marilyn Monroe a vír nočního života jí ponechával jen velmi málo času na výchovu dcery Remmi. Nyní někdo vydal její neautorizovaný životopis a ona vzápětí vyskočila z okna. Policie to považuje za jasnou sebevraždu, nebo snad o zoufalý pokus o upoutání pozornosti, který tragicky nevyšel.

Remmi však ví, že pravda není tak jednoduchá. Mrtvola na chodníku sice vypadala jako Didi, měla také její šaty a paruku – ale nebyla to Didi. Jak by také mohla, když skutečná Didi před dlouhou řádkou let záhadně zmizela v poušti? Policie po ní tenkrát marně pátrala a následně ji prohlásila za nezvěstnou.

Jestliže však mrtvá žena není Didi, kdo ležel v kaluži krve na chodníku? A jaká je mezi oběma ženami spojitost? Remmi je rozhodnuta přijít věci na kloub a společně s policejní vyšetřovatelkou a svým idolem z dětství postupně odhaluje temná zákoutí historie vlastní rodiny. Zdá se, že bezcitné ambice a pokřivené lži by mohly někoho znovu dohnat k vraždě…

 

Lži, samé lži

Autorka: Lisa Jackson

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Marie Čermáková-Frydrychová
Počet stran: 440
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2018
ISBN: 978-80-7498-300-9

Přečtěte si více o knize Lži, samé lži, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Vysoko na římse vrávorala žena s krátkými platinovými vlasy v růžových lodičkách na jehlovém podpatku, lem šatů stejné barvy se jí vlnil u kolen, ale kymácela se tak, že někteří přihlížející tajili dech a jiní rovnou ječeli hrůzou.
Nedělej to!
Remmi měla srdce v krku a zrychlený tep, až jí hučelo v uších. Tlačila se zástupem čumilů zadržovaných policisty a žlutou páskou narychlo upevněnou na mobilních policejních zátarasech. Snášel se soumrak, světla města pomrkávala houstnoucí mlhou, ulice byly lesklé a vlhké, záliv na úpatí strmého svahu téměř nebyl vidět. Většina lidí v davu se zakláněla a zírala s otevřenou pusou a dlaněmi na hrudi na úzkou římsu, na níž dvojnice Marilyn tak nebezpečně balancovala. (str. 6)

 

O autorce

Lisa-JacksonLisa Jackson přišla ke spisovatelské profesi čirou náhodou. Nezačala psát proto, aby naplnila své literární ambice, ale aby zaplnila smysluplnou činností volné večery. Svého rozhodnutí nemusela vskutku nikdy litovat. Každá její novinka se bezprostředně po vydání ocitá na špičce žebříčku nejprodávanějších knih nejen v domovských Spojených státech, ale i ve třicítce dalších zemí. V posledních letech vyšly například knihy Prokletí (2015), Nikdy neumírej sama (2016), Zasluhuje zemřít (2017), Čekání na smrt (2017), To mi zaplatíš (2018) a další.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Lži, samé lži

Život Didi Stormové byl plný urputné snahy o proslavení se a nočního hýření v Las Vegas, proto není divu, že na výchovu dcery Remmi jí příliš času nezbývalo. Když vše dovršila tím, že ji opustila a záhadně zmizela v poušti, byla prohlášena za nezvěstnou a svou pověst krkavčí matky tím jen korunovala. Remmi však po ní nikdy nepřestala pátrat, a když už se zdá, že ji má na dosah, Didi spáchá sebevraždu. Nebo to byla jiná žena, která byla bývalé královně krásy pouze velmi podobná? To si přečtěte v novém napínavém thrilleru Lisy Jackson.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lži, samé lži vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lži, samé lži
probíhá od 14. do 27. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Lži, samé lži

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLži, samé lži

Jackson, Lisa

Domino, 2018

Napsat komentář