Vaříme s Gwyneth Paltrow

Paltrow Gwyneth_Je to tak snadne
Populární americká herečka a režisérka Gwyneth Paltrow si pro vás připravila své oblíbené recepty, které nejsou nijak složité na přípravu – naopak vám pomohou odreagovat se po náročném dni.

Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad a málo času. Najdete tu inspiraci na všechny denní chody, od jednoduchých snídaní až po pohodové večeře. Nedovolte, aby vám hektické každodenní tempo zabránilo vychutnat si výtečné jídlo s těmi, které máte nejraději. Zařaďte tyto recepty do svého kuchařského repertoáru ke spokojenosti celé vaší rodiny!

Když jsem se rozhodla, že napíšu tuhle knihu, začala jsem pátrat u svých přátel a kolegů a ptát se jich, jaký druh kuchařky jim na trhu schází, jakou by si oni sami představovali. Všichni měli podobné přání: chtěli sbírku receptů, podle nichž zvládnou uvařit opravdu snadno, bez náročných příprav, odreagují se po náročném pracovním dni v kuchyni a připraví skvělé, ale rychlé jídlo. Kvalitní a chutné jídlo nemusí být složité na přípravu, není nutné jeho přípravou strávit celé dny. Tuto knížku považuji za jakousi cestovní mapu: svépomocnou kuchařskou knihu pro chronicky zaneprázdněné kuchaře a kuchařky. Přeju vám, abyste s její pomocí strávili čas v kuchyni podle svých představ!

Gwyneth Paltrow, z předmluvy

 

Je to tak snadné

Recepty na každý den
Autorka: Gwyneth Paltrow
Přeložily: Libuše Čížková, Dana Pokorná

Počet stran: 288
Vazba: pevná šitá
Formát: 223×260 mm
ISBN: 978-80-271-0437-6
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Je to tak snadné vydalo nakladatelství Grada v edici Zdraví a životní styl.

 

Ukázky z knihy

Paltrow Gwyneth_Je to tak snadne ukazka1Paltrow Gwyneth_Je to tak snadne ukazka2

Prolistujte si celou ukázku.

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je oscarová herečka a autorka bestsellerů My Father’s Daughter a It’s All Good. Je také zakladatelkou a spolumajitelkou Goop.com, webových stránek věnovaných stravě, cestování, módě a zdravému životnímu stylu. Žije v Los Angeles se svými dvěma dětmi. Můžete ji znát např. z filmů Letuška 1. třídy, Zamilovaný Shakespeare, Těžce zamilován, Iron Man atd.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Grada.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJe to tak snadné
recepty na každý den

Paltrow, Gwyneth

Grada, 2018

Napsat komentář