Zasoutěžte si o pátrání po sběrateli prstů

sberatel-trofeji-perex
Londýnská policie má plné ruce práce s množícími se rasovými útoky, když dostanou hlášení o mrtvé ženě, které někdo vyřízl srdce a odnesl si její prsteníček. Ponořte se do napínavého pátrání a zjistěte, kdo je oním sběratelem podivných trofejí.

Krvavá památka

Londýn sužuje vlna brutálních rasových útoků. Zároveň je ve westnorwoodském parku nalezena zohavená mrtvola ženy bez prsteníku a s vyřízlým srdcem. K vyšetřování se na žádost oddělení vražd připojuje také tým CSU pod vedením detektiva inspektora Geoffreyho Huntera. Spolu s ním vyráží do terénu i mladá policistka Charlie Staffordová, kterou známe již z autorčina debutu.

V následujících kapitolách s námi autorka rozehrává mistrnou partii, možná o něco méně drsnou než v debutovém Maminčině mazánkovi, ale o to rafinovanější. Podivných vražd se shodným modem operandi přibývá, okruh podezřelých se rozrůstá, každý z nich má velmi uvěřitelný motiv a čtenář do poslední chvíle netuší, kdo je pachatel. Hunter se Staffordovou a ostatními členy týmu postupují metodicky, pečlivě schraňují důkazy, analyzují a vyslýchají…

Dopadne Charlie Staffordová rasového násilníka Millera? Podaří se jí zastavit zvráceného vraha a sběratele prstů? A co ji to bude stát?

 

Sběratel trofejí

Autorka: Sarah Flint

Vydala: edice Knihy Omega
Počet stran: 384
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7390-879-9

Přečtěte si více o knize Sběratel trofejí, kterou do soutěže věnovala edice Knihy Omega.

Edice Knihy Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

O autorce

Sarah-FlintSarah Flint je pseudonym britské autorky, která 35 let pracovala u Metropolitní policie. Práce policistky se stala jejím posláním.  Mezitím se však roky snažila prosadit jako spisovatelka, a když od svého vydavatele obdržela smlouvu, rozhodla se svou kariéru u policie ukončit a začít se naplno věnovat psaní. Ve svých příbězích čerpá z mnoha skutečných případů, na jejichž vyřešení se během své služby podílela. Maminčin mazánek vyšel v roce 2016 a je její prvotinou. Její druhý detektivní příběh Trophy Taker vyšel v roce 2017. Sarah ráda čte a pilně se připravuje na svou velkou výzvu: výstup na Kilimandžáro. Žije a pracuje v Londýně s partnerem a třemi dcerami.
(Zdroj informací a fotografie: edice Knihy Omega)

 

Vyhrajte knihu Sběratel trofejí

Detektiv konstábl Charlie Staffordová je znovu na scéně a tentokrát se bude muset postavit rovnou dvěma násilníkům najednou. První z nich má na svědomí vlnu rasových útoků, zatímco ten druhý se uchyluje k vraždění a navíc si z těl odřezává jako trofej prst. Kolik takových památek si stihne pořídit, než ho tým CSU pod vedením detektiva inspektora Geoffreyho Huntera dopadne? To si přečtěte v druhém thrilleru z pera bývalé policistky, která se skrývá pod pseudonymem Sarah Flint.

Ve spolupráci s edicí Knihy Omega vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Sběratel trofejí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sběratel trofejí
probíhá od 17. do 30. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Sběratel trofejí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSběratel trofejí

Flint, Sarah

Edice Knihy Omega, 2018

Zasoutěžte si o pátrání po sběrateli prstů - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Omlouváme se všem uživatelům za dnešní komplikace při soutěžích a aukcích – na odstranění potíží se pracuje.Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář