Vyhrajte příběhy o lásce psané s humorem

diky-za-fiky-perex
Láska je natolik nevyzpytatelná, že se nedá naplánovat, prostě si vás sama najde. A díky tomu také zamilovaní nemají ve svém životě nouzi o překvapivé a humorné situace. Halina Pawlowská se s vámi o ty své podělí v nové knize.

Divné až legrační zážitky

Když chceš hezky milovat, musíš lásku pilovat. Takhle by mohlo znít motto tohoto příběhu. Odehrává se v současnosti, ale vztah autorky a jejího přítele výrazně ovlivňují události uplynulých dvaceti let, kdy zažili humorné i dramatické situace.

Vždycky je lepší milovat než nechat se milovat. O tom je tenhle příběh. Taky o tom, že se láska nedá naplánovat, že někdo není romantik, ani když vidí nejkrásnější místa na světě a že svět showbyznysu není taková džungle, jak se říká. I když se tam, stejně jako na těch nejkrásnějších místech, někdy dějí divné a snad i legrační věci.

 

Díky za fíky

Autorka: Halina Pawlowská

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 256
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2018
ISBN: 978-80-267-1306-7

Přečtěte si více o knize Díky za fíky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy.

 

Ukázka z knihy

Křičela jsem, že takhle to nejde, že to nepůjde, ale v tom rachotu mě nikdo neslyšel. A pak se ke mně na laně spustil záchranář a přivázal mi jiné lano kolem ramen a pasu. A pak záchranáře vytáhli nahoru a mě hned za ním. A pak se mnou helikoptéra odletěla na heliport u dětského hřiště.
Vítala mě nejen má rodina. Z ostrova tam přiběhli všichni. Nebyla jsem odřená, nebyla jsem ani promodralá, ale protože mám chladovou alergii, tak jsem otekla po celém těle. Z očí jsem měla štěrbinky, aniž jsem je musela přimhuřovat, ale poprvé od smrti svého muže jsem se dokázala zasmát.
Zeť mi totiž prozradil, proč mě, když mne na tom ostrůvku uviděl, nejdřív ze všeho ukázal vnukovi, a proč zavolal turisty. Byli nadšení, protože si mysleli, že mají štěstí, že konečně zahlédli TULENĚ! (str. 14)

 

O autorce

Halina Pawlowská je scenáristka (Vrať se do hrobu, Díky za každé nové ráno) a autorka desítek knižních bestsellerů (Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, Ještě že nejsem papež, Velká žena z Východu, Strašná nádhera, Manuál zralé ženy a další), muzikálu Adam a Eva a asi dvaceti televizních komedií. Od roku 1993 se objevuje na obrazovce se svými cykly Banánové rybičky, V žitě, Zanzibar a jako herečka v seriálech Doktoři z Počátků a Ohnivé kuře. Stála u založení časopisů Story a Glanc, kam přes dvacet let psala sloupky. Byla vydavatelkou časopisu Šťastný Jim. Vystupuje s úspěšnou divadelní one-woman show.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Díky za fíky

V životě zamilovaných není nouze o humorné příběhy, a pokud s někým žijete déle než dvacet let, nashromáždíte jich tolik, že by bylo škoda se o ně nepodělit. Právě to si řekla i Halina Pawlowská, která patří mezi výborné vypravěče s vlastním nezaměnitelným stylem, takže si můžete být jisti, že se budete královsky bavit. Neváhejte a začtěte se do volného pokračování knihy Díky za každé nové ráno.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Díky za fíky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Díky za fíky
probíhá od 9. do 22. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Napsat komentář