Jak přežít podle Haliny Pawlowské

bananove_rybicky_perexMotto
Česká spisovatelka, scénáristka a publicistka zaujímá zaujímá v literatuře významné místo. Její knihy se řadí mezi jedny z nejprodávanějších….

V nakladatelství Motto vyšla v opakovaném vydání její kniha Banánové rybičky. Jedná se o knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty.

Co se dozvíte?

JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost, manželství, ambice, blbost, příbuzné…

 

Banánové rybičky

Vydalo nakladatelství Motto

Autorka: Halina Pawlowská
Počet stran: 208
Formát: 115×185 mm
Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem
Vyšlo: 30.01.2013

Více o knize Banánové rybičky si můžete přečíst zde

Přečtěte si i ukázku z knihy – zde

———————————————————————————————————————

Ukázka z knihy:

Když mi bylo dvanáct, byla jsem u tety na chatě. Zmítala jsem se v poryvech citů,
protože vedle na chatě byl Honza. „Teto,“ vzlykala jsem. „Co mám dělat, aby mě chtěl?“
„Chtěj ho!“ řekla teta.
Lásku bohužel ke štěstí potřebuje většina lidí. Nejčastější varianta lásky je láska k partnerovi. Někdy to bývá partner opačného pohlaví a skoro vždycky je k vypučení lásky nutné partnera získat.
Cítím potřebu též upozornit, že se pokusím spravedlivě rozdělit své rady pro muže i ženy. Vím ale dopředu, že to půjde těžko, protože ženy zkrátka milují víc a protože muži, kteří připustí, že jejich láska je neopětovaná, nestojí za řeč!
Moje dcera šla nedávno na rande a hrozně se fintila. Zeptala jsem se jí. „A co dělají rodiče toho chlapce?“ A dcera mi odpověděla:
„Jak to mám vědět, vždyť ani nevím, co dělá on!“ To mne znepokojilo. Zeptala jsem se proto dcery, jaký má při výběru chlapců žebříček hodnot. Nerozuměla mi. „Jakej žebříček?“

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBanánové rybičky

Pawlowská, Halina

Motto, 2013

Napsat komentář