Ze všeho nejdůležitější je láska

strasna_nadhera_perex
Halina Pawlowská přišla ke konci minulého roku s další knihou, ve které se zaměřila na ten nejkrásnější lidský cit…

 

Nová kniha povídek známé spisovatelky, scénáristky a moderátorky nese název Strašná  nádhera a vypráví o tom, že touha po lásce nesouvisí s věkem.

Pořád totiž platí, že láska je ze všeho nejdůležitější, a že když se v mužských očích náhodou objeví jiskra, je neodpustitelným hříchem ji zdusit! Ilustrovala Erika Bornová.

 

Strašná nádhera

Vydalo nakladatelství Motto

Autorka: Halina Pawlowská

Počet stran: 176
Formát: 121 × 191 mm
Vazba: vázaná

 

Knihu Strašná nádhera můžete zakoupit také na CD – zde

———————————————————————————————————————

Halina Pawlowská v této knížce shromáždila sloupky, které napsala za poslední dva roky a které jsou plné jejích strašně trapných okamžiků, starostí, radostí i nadějí, prostě života.

„Během těch minulých dvou let se mi narodil vnuk Hugo, umřel mi buldoček, přistěhovala se má dcera a odstěhoval se můj syn. Během těch dvou let jsem jen jednou zapomněla na výročí své svatby a třikrát jsem si z obchodu omylem přinesla úplně stejný černý svetr. Během těch dvou let mi došlo, že pořád platí, že nejdůležitější je láska,“

říká Halina Pawlowská v úvodu knihy.

A tak v jejích povídkách defiluje láska ve všech podobách – k rodičům, k dětem i vnoučatům, ale i v podobě touhy nepodléhat zákonům času a žít stejně dychtivě jako před lety.

Nejen pro ženy jde o inspirativní a navíc ještě i zábavné čtení.

———————————————————————————————————————

Motto je nakladatelství s pozitivním nábojem. Vydává kvalitní českou, převážně humoristickou beletrii a romány předních českých spisovatelek (Halina Pawlowská, Ivanka Devátá , Irena Obermannová, Barbara Nesvadbová). Objevuje i nové autorky (Eva Rýznerová, Michaela Klevisová) a uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány Říkal jsi, Ti amo a Oběd v Paříži, které kombinují příběhy o lásce s recepty.

Významnou součástí portfolia tohoto nakladatelství jsou kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Nejen ženám jsou pak určeny tituly z oboru populární psychologie.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStrašná nádhera

Pawlowská, Halina

Motto, 2012

Napsat komentář