Zasoutěžte si o boj proti nebezpečí z vesmíru

temny-les-audiokniha-perex
Osud planety Země leží na bedrech čtyř jedinců vybraných radou OSN. Jedním z nich je i Luo Ťi, který nemá ponětí, co se od něj čeká, protože na rozdíl od ostatních není ani uznávaný myslitel, ani stratég nebo vojevůdce. Proč se ho tedy Trisolarané bojí?

Naděje s tváří průměrného sociologa

Země bude za 400 let vystavena invazi mimozemské rasy. Na Zemi už působí sofony, subatomární vyzvědači Trisolaranů, které dokáží odhalit i ty nejtajnější obranné plány lidstva. Existuje jen jedno místo, kde sofony nemohou odposlouchávat – lidské nitro.

OSN světu představí čtyři jedince, kteří jsou jejich poslední nadějí na záchranu. Jedná se o tři uznávané myslitele, vojevůdce a stratégy a jednoho obyčejného, průměrného sociologa. Luo Ťi se tak proti své vůli ocitá ve středu celosvětové pozornosti, aniž by tušil, co má dělat, nebo proč je zrovna on jediným člověkem, kterého se Trisolarané bojí.

 

Temný les

Autor: Liou Cch‘-sin

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Zbyšek Horák
Překlad: Aleš Drobek
Délka: 22 hodin 3 minuty
Vydáno: 9/2018

Přečtěte si více o audioknize Temný les, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Čínský spisovatel Liou Cch‘-sin obdržel hned devětkrát nejprestižnější čínskou žánrovou cenu Galaxy, jednou titul velmistra čínskojazyčné sci-fi a jako první Asiat vůbec získal cenu Hugo v kategorii nejlepší román. Jedná se o jednoho z nejhlavnějších představitelů nové generace čínských autorů science fiction.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Temný les

Lidstvo je v šoku ze zprávy o chystané mimozemské invazi, ke které má sice dojít za čtyři sta let, ale už nyní jsou na Zemi zvědi Trisolaranů, kteří odhalí i ty nejtajnější plány na obranu. Přesto existuje místo, kam sofony neproniknou – do lidské mysli. Proto OSN vybere čtyři jedince, do kterých vkládá veškerou naději na záchranu. Zda očekávání splní, to už si poslechněte v audio verzi sci-fi románu, jehož autorem je oceňovaný čínský spisovatel Liou Cch‘-sin a který namluvil Zbyšek Horák.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Temný les vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Temný les
probíhá od 6. do 19. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Temný les

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemný les
Audiokniha

Cch'-sin, Liou

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář