Vyhrajte recepty na menu podle Gilmorek

jezte-jako-gilmorky-perex
Patříte mezi fanoušky seriálu Gilmorova děvčata a vždy vás lákala představa vyzkoušet si některé z jídel, na kterých si pochutnávaly hlavní hrdinky? Nyní tu možnost máte díky neoficiální kuchařce inspirované příběhy Lorelai a Rory.

Recepty inspirované Lorelai a Rory Gilmorovými

Neoficiální kuchařka k seriálu Gilmorova děvčata.

Fanoušci si mohou vychutnávat lahodné pokrmy, které tolik chutnaly Lorelai a Rory Gilmorovým. Ať už jste fanouškem seriálu nebo jen dobrého jídla, určitě si přijdete na své. Menu na slavnostní večeři, snídaňové variace, koktejly, zákusky – to vše je součástí této knihy.

Těšte se například na:

  • lososové pusinky
  • rizoto
  • dýňové palačinky
  • narozeninový dívčí koktejl
  • a mnoho dalších výborných jídel i drinků!

Tuto kuchařku by měla mít v knihovně každá fanynka Gilmorových děvčat!

 

Jezte jako Gilmorky

Autorka: Kristi Carlson

Vydala: edice Knihy Omega
Počet stran: 288
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7390-985-7

Přečtěte si více o knize Jezte jako Gilmorky, kterou do soutěže věnovala edice Knihy Omega.

Edice Knihy Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

Vyhrajte knihu Jezte jako Gilmorky

Seriál Gilmorova děvčata si během let, kdy je vysílán a reprízován, vytvořil velkou fanouškovskou základnu. Od prvního dílu, který byl premiérově vysílán v roce 2000, až do poslední 153. epizody jste společně s Lorelai a Rory mohli prožívat nejen jejich příběhy, ale také „ochutnat“ mnoho jídel. Nyní máte jedinečnou možnost si je doma připravit a vychutnat si je i ve skutečnosti. Připravte si vydatnou snídani, slavnostní menu nebo chutný zákusek právě nyní díky kuchařce Kristi Carlsonové.

Ve spolupráci s edicí Knihy Omega vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Jezte jako Gilmorky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jezte jako Gilmorky
probíhá od 3. do 16. října 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Jezte jako Gilmorky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJezte jako Gilmorky

Carlson, Kristi

Edice Knihy Omega, 2018

Napsat komentář