Získejte případ návratu dávno popraveného vraha

dvojity-kriz-audiokniha-perex
Obyvatele Los Angeles před lety terorizoval vrah, který své oběti mučil s téměř řemeslnou zručností a s velkým uspokojením. Nyní se jeho nezaměnitelný podpis objevil na dalším těle, ale jak je to možné, když tehdejší pachatel byl popraven?

Noční můra Los Angeles se vrací

Pod luxusním závojem města Los Angeles pulzuje zločin temnější než noc.

Dávno popravený vrah ožívá a pokračuje ve svých hrůzných činech. Jak je to možné? Existuje snad nějaký napodobitel, nebo byl odsouzen nevinný člověk? Vrací se snad ze záhrobí, aby pokračoval v nedokončeném díle? Ani jedna z možností není ideální – je tedy na detektivu Robertu Hunterovi, aby spolu se svým novým partnerem Carlosem Garciem zločin vyřešili. Tentokrát je naprosto v jeho zájmu pachatele dopadnout. Hlavní obětí se má totiž stát on sám.

 

Dvojitý kříž

Autor: Chris Carter

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jakub Saic
Překlad: Jana Pacnerová
Délka: 12 hodin 45 minut
Vydáno: 8/2018

Přečtěte si více o audioknize Dvojitý kříž, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte také na naši recenzi knižní předlohy.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Ač zní jeho jméno typicky americky, Chris Carter je původem Ital narozený v Brazílii. Vystudoval psychologii a chování zločinců na Michiganské univerzitě a jako člen týmu soudní psychologie sám vyslýchal a studoval mnoho zločinců, včetně sériových a mnohonásobných vrahů, odsouzených k doživotním trestům. Než se pustil do kariéry spisovatele bestsellerových detektivek, asi deset let strávil jako kytarista v různých glamrockových skupinách v Los Angeles. Nyní žije v Londýně.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Dvojitý kříž

Detektiv Hunter řešil před dvěma lety případ, jehož pachatel mučil své oběti s řemeslnou zručností a na jejich zátylku zanechával svůj podpis v podobě dvojitého kříže. Tehdy se vraha podařilo dopadnout a odsoudit k trestu smrti. Jenže jeho poznávací znamení se nyní objevilo na těle nejnovější oběti. Existuje několik možností, jak k tomu mohlo dojít, ale ani jedna z nich není příliš potěšující. Udělal snad Robert Hunter před lety chybu, která by ho nyní mohla stát život? To si poslechněte v audio verzi thrilleru Chrise Cartera, který namluvil Jakub Saic.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Dvojitý kříž vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Dvojitý kříž
probíhá od 8. do 21. září 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Dvojitý kříž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDvojitý kříž
Audiokniha

Carter, Chris

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář