Nenechte si ujít v týdnu od 27. srpna do 2. září 2018

nenechte_si_ujit
Prázdniny jsou u konce, dětem zbývá poslední týden. I během něj se ale konají pěkné literární akce, těšit se tak můžete na vsetínské čtení na střeše či festival Města čtou v Litoměřicích.

Kromě toho tu máme i něco pro děti, tentokrát pro ty úplně nejmenší.

Ve středu 29. srpna se v Masarykově veřejné knihovně ve Vsetíně bude konat Letní čtení na střeše. Tato akce je ideální způsob, jak strávit příjemné odpoledne ve společnosti literatury. Vsetínští divadelníci a knihovníci budou číst z vybraných titulů, navíc je zajištěn i hudební doprovod, o který se postará Maria Davidová a Aleš Mrnuštík. Akce začíná v 17.00.

Litoměřicích začíná ve středu 29. srpna festival Města čtou 2018. Probíhat bude v parku Václava Havla a návštěvníci si všechny dny mohou sednout do trávy či houpací sítě a listovat zajímavými knihami. Součástí festivalu je opravdu bohatý doprovodný program, těšit se mimo jiné můžete na autorské čtení známého českého spisovatele Michala Viewegha, který v Litoměřicích vystoupí v neděli 2. 9. od 15.00 a číst bude ze své zatím poslední knihy Muž a žena.

Pro ty úplně nejmenší děti si připravili pěknou akci na čtvrtek 30. srpna v Městské knihovně v Praze. Od 10.00 budou v dětském koutku číst dětem z obrázkových knížek pro nejmenší. Pokud tedy zatím nemáte na čtvrteční dopoledne program, určitě neváhejte a zúčastněte se této akce, děti budou určitě nadšené.

Všechny akce najdete přehledně v našem Kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář