Erotická korespondence I

eroticka_korespondence1

Láska je neuvěřitelná čarodějka. Dokáže nás polapit do svých sítí, omámit, očarovat. Pokud máme to štěstí a poznáme hlubokou, opravdovou lásku, važme si jí. Nepřichází každý den. Možná už nikdy příště. Zaslouží si, abychom ji chránili a pěstovali.


Záhadný cizinče,
nikdy bych se neodvážila Vám napsat. Jen vědomí toho, že mě nikdy nevypátráte, vede mou ruku dál a píše tyto řádky.
Přiznávám, velmi mě rozrušil už první pohled na Vás. Jakmile jste vstoupil do sálu, cítila jsem zrychlený tep, patrně i zvýšenou teplotu a sucho v ústech. Nebylo možné se pohnout z místa. Něco takového jsem dosud vůbec nepoznala.
Celý večer nebylo možné z Vás spustit oči. Jednu chvíli jste vyšel ven a mluvil s řidičem elegantního Mercedesu. Napadlo mě, že je to Váš šofér.
Jakmile Vás zaujal svou plamennou řečí starosta a pak se k Vám připojil, bylo mi jasné, že Váš rozhovor chvíli potrvá.
Vyhledala jsem Vašeho řidiče a jakoby nenápadně se s ním seznámila. Samozřejmě se dozvěděl falešné jméno. Bylo nutné se uchýlit k této malé lsti, abych si zachovala inkognito.
Nyní píšu tato slova s velkým rozechvěním. Vidím Vás živě před sebou, Váš jiskrný pohled mi způsobuje veliká muka a neuvěřitelnou slast zároveň.
Náhle se mi zastavilo srdce. Vykročil jste ke mně, udělal tři kroky. Ztuhla jsem, neschopná pohybu.
Naštěstí Vám do cesty vstoupil proslulý bankéř Henry.
Okamžitě jsem využila dané chvíle a zmizela z dohledu.
Nemohu zde vypsat všechno, co mám na srdci. Tolik bych Vám toho chtěla říct, jen ústa má oněměla touhou.
Bohužel čas letí. Musím končit, ačkoliv mám pocit, že jsem ještě ani nezačala.
Váš řidič totiž za chvíli půjde na poštu s korespondencí. Musím mu předat tento dopis, aby ho doručil Vám.
Představa, že Vaše ruce budou držet tenhle list papíru, Vaše oči budou číst má nespoutaná slova lásky, mě ochromuje.
Snad by bylo lépe nechat psaní navždy u sebe. Nebo jej svěřit nemilosrdným plamenům v krbu.
Bohužel nemám tu odvahu svá slova plná citu k Vám zničit a tím se navždy vzdát představy, že nás osud přece jen ještě někdy svede dohromady. Pak se může stát, že nás nějaký náhodný přítel seznámí. Nezávazně spolu pohovoříme. Možná se v nás obou zajiskří a vznikne vztah, který nikdo nezadusí. Nebude v lidských silách zničit takovou sílu, jakou cítím právě nyní v sobě při pomyšlení na Vás.
Buďte sbohem, můj drahý, příliš vzdálený příteli.
Pláču s vědomím, že mi nikdy nebude dopřáno stisknout Vaši jemnou, ušlechtilou ruku, nikdy neokusím sladkost Vašich rtů. Nikdy se nespojí naše duše, aby letěly vesmírem a zvěstovaly všude, i těm nejvzdálenějším galaxiím, naši všeobjímající nesmírnou lásku.
Naše těla nebudou ležet vedle sebe zemdlená neskutečně dlouhým milováním a zmučená neuhasitelnou touhou.
Jen vědomí toho, že budete skutečně číst můj dopis, mě udržuje při životě. Zároveň mi však působí nesnesitelnou bolest, spojenou se studem a hanbou. Vím, že se nehodí psát neznámému muži.
Ač zcela při smyslech, už nikdy nedokážu vnímat nic jiného než lásku k Vám. Časem jistě ocením klid a mír temných chodeb kláštera nebo profesionální péči lékařů na psychiatrickém oddělení. Svůj úděl ponesu statečně a s hlavou vztyčenou.
A pokud jste alespoň z části tak šlechetný, jak mi moje srdce napovídá, odpusťte mi, prosím, moji opovážlivost napsat Vám.
Víc od Vás nežádám.
Sbohem, můj jediný, milovaný, nedosažitelný.

Vaše navždy ztracená, zcela oddaná přítelkyně

podpis

eroticka_korespondence_militka


Hana Militká

militkaAbsolventka JAMU, pochází z Hradce Králové. V Brně studovala obor herectví v ročníku spolu s Miroslavem Donutilem, Pavlem Zedníčkem, Františkem Horáčkem, Svatoplukem Skopalem, Pavlem Trávníčkem a dalšími. Stala se členkou divadla Husa na provázku.
V roce 1981 odešla se svým manželem do Prahy.
Spolupracovala s režisérem Jurajem Herzem na filmu Zastihla mě noc a na seriálu Wolfgang, s Jurajem Jakubiskem na filmu Frankensteinova teta, Perinbaba, s Jaromilem Jirešem na filmu Lev s bílou hřívou, s Janem Svěrákem na filmu Kolja, s Jiřím Krejčíkem a dalšími. Pro švýcarskou televizi ztvárnila roli Mileny Jesenské v němčině ve filmu Wer war Kafka, režie Richard Dindo, a s Jaroslavem Soukupem točila seriál Policie Modrava.
Hostovala 31 let v Národním divadle.
Povídky z povětří vyšly v nakladatelství Krigl, stejně druhá tištěná kniha, detektivní román Záhadný šepot, i další detektivka Pronikavý smích.
Povídky z povětří byly vydány jako první elektronická kniha Hany Militké začátkem února 2016, poté vyšly romány VilmaSára a na podzim Jiří. Před Vánoci vyšel Kapitán Bartoš Zasahuje 1 nazvaný Složitý případ. Začátkem roku 2017 se objevila kniha 13 povídek Pro Klub Knihomolů.
Druhý příběh detektivního románu Kapitán Bartoš Zasahuje 2 nazvaný Ledový žár se objevil na veřejnosti v březnu 2017, téhož roku v květnu se objevuje detektivní román Kapitán Bartoš Zasahuje 3 s podtitulem Přicházím s deštěm.
V červenci 2017 vychází nová detektivní série nazvaná Velké případy kpt. Černé – první díl s názvem Čas nedoběhneš.
V říjnu roku 2017 se objevuje čtvrtý detektivní román Kapitán Bartoš Zasahuje 4 s podtitulem Jednou mezi půlnocí.
V prosinci 2017 vychází pokračování série 13 povídek Pro Klub Knihomolů 2. Jedná se o povídky napsané pro magazín Klub knihomolů. Předmluvu vytvořila šéfredaktorka Alena Badinová.
Koncem ledna 2018 vychází elektronicky detektivní román ze série Případy kpt. Váchala nazvaný Vzrušený šepot. Tváří obálky je modelka Nikol Nejedlíková, foto Ariana Bernard. Předmluvu vytvořil herec Pavel Zedníček. Tištěná kniha byla vydaná zjara roku 2015 v nakladatelství Krigl pod názvem Záhadný šepot.
Druhý detektivní román ze série Velké případy kpt. Černé 2 nazvaný Nemilosrdná vášeň je netypický.
Román I Blázni chtějí žít I se objevuje v nabídce zjara roku 2018. Jedná se o napínavý román z hereckého a zpravodajského prostředí. Tváří obálky je Nikol Nejedlíková, foto Roman Albrecht.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVražedný lov

Militká, Hana

Agentura KRIGL, 2017

zobrazit info o knizePovídky z povětří

Militká, Hana

Agentura KRIGL, 2013

zobrazit info o knizeZáhadný šepot

Militká, Hana

Agentura KRIGL, 2015

zobrazit info o knizePronikavý smích

Militká, Hana

Agentura KRIGL, 2016

Napsat komentář