Erotická dobrodružství mladičké Esmery

Esmera
S erotickými komiksy se v poslední době roztrhl pytel. Hlavní hrdinka Esmera Santeneová pomalu proniká do tajů sexu a se svými zážitky se svěřuje kamarádce Rachel. Navíc časem zjistí, že jí orgasmus dodává zvláštní schopnosti…

Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel. První zážitky jsou v očích dívek většinou neuspokojivé, ale když konečně ve strohém prostředí Esmera dosáhne „svého“, zjistí o svém těle jednu fascinující věc – síla orgasmu jí doslova a do písmene dokáže měnit život! Esmera se díky svým výjimečným schopnostem stane privilegovaným svědkem evoluce sexuality a fyzického potěšení celé naší společnosti. Kreslíř Zep je talentovaným umělcem s dynamickou linkou, který ztvárňuje fyzično s nadsázkou, jež přitom dodává celému příběhu neobyčejnou smyslnost.

Ukázka z knihy

Esmera 1

Esmera

Autoři: Vince, Zep
Přeložil: Ondřej Hrách

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 165×235 mm
ISBN: 978-80-257-2497-2
Doporučená cena: 298 Kč

 

Knihu Esmera vydalo nakladatelství Argo.

O tvůrcích

Komiks vznikl na základě spolupráce scénáristy Vince, celým jménem Vincent Roucher, a švýcarského výtvarníka Zepa (vl. jménem Philippe Chappius). Ten je i tvůrcem dětského komiksu Titeuf.


Nakladatelství Argo vzniklo v roce 1992. Jeho hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokáže seznamovat čtenářskou obec se zajímavými knihami známých autorů. Snaží se také získávat a podporovat talentované autory a kvalitní překladatele. Také díky tomu Argo za dobu své existence získalo pověst vydavatele kvalitní beletristické, historické i jiné odborné literatury, a to českého i zahraničního původu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEsmera

Vince - Zep

Argo, 2018

Napsat komentář