Zasoutěžte si o tipy pro zdravý životní styl

velmi-osobni-kniha-o-zdravi-perex
V dnešní době máme v naší zemi dostatek jídla i vody, a pokud onemocníme, je k dispozici kvalitní a dostupná zdravotní péče. Přesto mnozí z nás bývají unavení, nemocní a celkově nespokojení. Přečtěte si, jak se můžete snadno a rychle cítit lépe.

Pečujte o své tělo co nejlépe

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.

Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.

 

Velmi osobní kniha o zdraví

Autorka: Margit Slimáková

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Ilustrace: Remi Pavlovská
Počet stran: 336
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2018
ISBN: 978-8026-507-53-6

Přečtěte si více o knize Velmi osobní kniha o zdraví, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si stáhnout ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

V ordinaci MUDr. Jonáše a později i v jeho Institutu celostní medicíny jsem měla první pacienty (společné i své vlastní). Zatímco v jeho ordinaci jsem sbírala úžasné zkušenosti, obdivovala úspěšnost doporučených terapií a byla nadšená ze spokojenosti klientů, později v Institutu celostní medicíny — kde pan doktor léčil, ale institut řídil obchodní manažer — jsem byla velmi rychle znechucena. Namísto prostoru pro komunikaci s klienty se hlídal čas a každý musel prodat, co jen šlo. Obchodním trhákem byl například balíček pro univerzální očistu střev, kterou přece potřebuje každý! S doktorem Jonášem jsem se proto slušně, ale rychle rozešla.
Začala jsem vést vlastní poradenství, díky němuž přišla zanedlouho nabídka homeopatické vzdělávací firmy Rhodon přednášet výživu pro lékaře a farmaceuty v rámci jejich kurzů. Vedení vlastního poradenství, psaní článků i přednášení výživy mě moc bavilo, jen jsem nebyla úplně nadšená z poměrně mizerných výživových základů mnoha posluchačů a z povinnosti propagovat francouzský dietní systém. Naštěstí brzy nato přišlo mé stěhování do zahraničí a s ním roky dalšího studia a práce na dálku. (str. 16)

 

O autorce

Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Věnuje se poradenství, osvětě, publikační i přednáškové činnosti a ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Prosazuje zdravou výživu do škol a je autorkou tzv. Zdravého talíře, který nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Margit také založila a koordinuje Globopol, první český think-tank zaměřený na otázky výživy a zdravotní prevence.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Velmi osobní kniha o zdraví

Máte pocit, že jste neustále ve stresu, málo odpočíváte a odbýváte se i v jiných aspektech života? Možná budete překvapeni, jak dalece spolu souvisí to, co děláte a jíte, s tím, jak se cítíte. Pokud chcete začít žít zdravěji, specialistka na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimáková vám poradí, jak na to. V osmi kapitolách se dozvíte vše potřebné o důležitých oblastech, které ovlivňují nejen zdravotní, ale také psychický stav člověka. Některé věci už možná znáte, ale dozvíte se také mnoho informací, které vás překvapí, tak neváhejte a pusťte se do čtení.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Velmi osobní kniha o zdraví vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velmi osobní kniha o zdraví
probíhá od 3. do 16. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Velmi osobní kniha o zdraví

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelmi osobní kniha o zdraví
Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na čokoládu

Slimáková, Margit

BizBooks, 2018

Zasoutěžte si o tipy pro zdravý životní styl - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ko21 napsal:

    Opožděně :-). Výhra dorazila v pořádku :-) Děkuji

Napsat komentář