Souborné vydání všech tří dílů Hunger Games je tu!

a-horz
V březnu byl do českých kin slavnostně uveden film HUNGER GAMES, jehož scénář věrně vychází z knižní předlohy HUNGER GAMES – Aréna smrti. Film se stal jarním hitem po celém světě a také hodnocení v českém prostředí mluví o zdařilé filmové adaptaci.

Hunger games

Nakladatelství Fragment nabízí všem čtenářům jednotlivé díly Aréna smrti, Vražedná pomsta a Síla vzdoru za sníženou prodejní cenu 299 Kč. Všichni si tak mohou naplno vychutnat napínavý příběh plný bezpráví, lásky a odvahy, který již oslovil statisíce čtenářů po celém světě.

V návaznosti na uvedení filmového zpracování připravilo Nakladatelství Fragment dárek pro všechny fanoušky – souborné vydání všech tří dílů série Hunger Games s exkluzivní obálkou s motivem filmu.

V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger Games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Do hry však vstupuje šestnáctiletá Katniss, která se nehodlá podřídit… Překvapivé výsledky zápasu povzbudí obyvatele země Panem, aby se postavili k odporu, a v krajích se formuje odboj. Podaří se zabránit krvavému střetnutí, jehož důsledky by byly víc než hrozivé?

Hunger games – Aréna smrti

Autorka: Suzanne Collinsová

Počet stran: 328

Přeložil: Zdík Dušek, Ph.D.

 

 

 

 

Hunger games – Vražedná pomsta 

Autorka: Suzanne Collinsová

Počet stran: 336

Přeložil: Zdík Dušek, Ph.D.

 

 

 

Hunger games – Síla vzdoru

Autorka: Suzanne Collinsová

Počet stran: 344

Přeložil: Zdík Dušek, Ph.D.

 

 

 

Knihy vydává nakladatelství Fragment.

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHUNGER GAMES – Aréna smrti

Collins, Suzanne

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeHUNGER GAMES – Vražedná pomsta

Collins, Suzanne

Fragment, 2013

zobrazit info o knizeHUNGER GAMES – Síla vzdoru

Collins, Suzanne

Fragment, 2011

Napsat komentář