Vyhrajte návod k vnitřnímu osvobození

vytvorte-svou-knihu-zivota-perex
Denně jsme vystaveni názorům okolních lidí a situacím, které nás ovlivňují – někdy pozitivně, ale leckdy také negativně, což nás brzdí a omezuje. Zkuste se svými emocemi pracovat pomocí umění a zjistěte, co vám brání v rozletu.

Objevte své kreativní já

vytvorte-svou-knihu-zivota-ukazka-1Neustále se potýkáme s různými životními komplikacemi a všemožnými názory lidí, které v nás zanechávají určitou stopu a ovlivňují náš pohled na svět i na sebe sama. Osvojujeme si různé předsudky a sebekritické soudy, které nás brzdí a omezují. Právě výtvarná tvorba je jedním z nejefektivnějších způsobů, jak se vnitřně osvobodit a získat zpět ztracené sebevědomí.

Výtvarnice Tamara Laporte již řadu let pomáhá prostřednictvím online kurzů zvaných Life Book lidem všeho druhu pracovat se svými emocemi pomocí umění. Kniha Vytvořte svou Knihu života je shrnutím její mnohaleté práce a obsahuje ty nejúspěšnější výtvarné projekty, které lidem nejvíce pomohly. Naučíte se rozpoznat své problémy a trápení, přiznat si je a v průběhu tvoření se s nimi vyrovnat a oprostit se od nich. V každém projektu pomocí instrukcí krok za krokem objevíte své kreativní já, naučíte se pracovat různými technikami, zjistíte, co vám brání v rozletu, a zároveň oceníte to, co máte a za co můžete být vděční.

Svá hotová díla pak na závěr svážete do jedné knihy a budete mít trvalou upomínku na to, čeho jste se zbavili a co nového a cenného jste získali.

 

Vytvořte svou Knihu života

Autorka: Tamara Laporte

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Veronika Nohavicová
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2018
ISBN: 978-80-7413-369-5

Přečtěte si více o knize Vytvořte svou Knihu života, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Ukázka z knihy

vytvorte-svou-knihu-zivota-ukazka-2KRÁSA A SÍLA BAREV A KRYSTALŮ
Upravujte náladu pomocí barev
Přispívající umělkyně Andrea Gomollová

ZEPTEJTE SE SAMI SEBE „Co chci přinést do svého života? S čím potřebuji pomoct? Co chci změnit nebo zlepšit?“ Stanovte si cíl nebo záměr, a pak si vyberte odpovídající kámen nebo krystal, který vám tento záměr pomůže včlenit do vašeho díla.
Když přemýšlím o změně a přeměně, okamžitě mě napadají věci, které mi mohou s mým záměrem pomoci a které dokáží celý proces přeměny podpořit.
Umění jako takové je skvělý nástroj pro transformaci, protože jde o neustálou křivku učení se, hraní si, získávání nových dovedností a zlepšování všeho, co jste se do té chvíle naučili. Pro mne představuje spojení umění s dalšími věcmi, které dokáží pomoci s procesem transformace, velice silnou kombinaci.
V tomto projektu jsem se zaměřila na použití barev v kombinaci s krystaly a kameny. Obojí může mít ohromný vliv na to, jak se cítíme. (str. 114)

 

Vyhrajte knihu Vytvořte svou Knihu života

Máte pocit, že se nedokážete se svými problémy vyrovnat, nebo si je vůbec v celém rozsahu přiznat? Možná byste to neřekli, ale s pomocí umění a různorodých výtvarných technik nejen zjistíte, co vás tíží, ale také se naučíte ocenit a být vděční za to, co dobrého ve svém životě máte. Výtvarnice Tamara Laporte touto metodou pomohla již mnoha účastníkům online kurzů Life Book a nyní z jejích zkušeností můžete čerpat i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vytvořte svou Knihu života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vytvořte svou Knihu života
probíhá od 1. do 14. června 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 příručky Vytvořte svou Knihu života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVytvořte svou Knihu života

Laporte, Tamara

Zoner Press, 2018

Napsat komentář