Vzpomínky plzeňského rodáka Horníčka

Saze na hrusce 1
Letos je tomu 100 let, kdy světlo světa spatřil Miroslav Horníček. Právě při této příležitosti se na pultech knihkupectví objevilo nové vydání knihy s předmluvou jeho dlouholetého přítele Miroslava Holuba.

Kniha vychází u příležitosti 100. výročí narození slavného plzeňského rodáka Miroslava Horníčka, významného prozaika, dramatika, herce a režiséra. Jde o nové vydání knihy vzpomínek na dětství prožité v rodné Plzni. Předmluvu napsal dlouholetý přítel Miroslava Horníčka a taktéž plzeňský rodák, významný básník a prozaik Miroslav Holub.

Ukázka z knihy

saze_uk1saze_uk2

Saze na hrušce

Autor: Miroslav Horníček

Počet stran: 112
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7211-534-1
Doporučená cena: 258 Kč

 

 

Knihu Saze na hrušce vydalo Nakladatelství NAVA.

O autorovi

Miroslav Horníček byl český herec, spisovatel, dramatik, režisér, výtvarník, glosátor a divadelní teoretik. Stal se autorem mnoha surrealistických koláží. Poslední výstava za života byla Dobře utajené koláže v Praze roku 2002.

Zdroj informací: kosmas.cz


Nakladatelství NAVA dává prostor i původní české tvorbě, v edici Česká beletrie vyšla celá řada autorských prvotin. Dlouhou tradici má vydávání české poezie. Za zmínku jistě stojí celá řada biografických knih, velkou popularitu mají příběhy slavných hudebních skupin, které vyšly v edici Rockové legendy. Dále vydává knihy s regionální tématikou, učebnice, odborné lékařské a ekonomické publikace nebo kriminální příběhy.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSaze na hrušce

Horníček, Miroslav

Nakladatelství NAVA, 2018

Napsat komentář