Zasoutěžte si o první díl sci-fi antologie Divoké karty

divoke-karty-audiokniha-perex
Mimozemský vir si s lidstvem hraje jako karetní kouzelník. Pokud si s balíčku vytáhnete eso, stane se z vás superhrdina, Joker z vás sice udělá zmutovanou bytost, ale pořád je to lepší než kterákoliv další karta. Těch je většina a věští smrt.

Vylosujte si svoji „divokou kartu“

Jedni jsou Esa – ti, kteří mají vylepšené vlastnosti. Druzí jsou Jokeři – ti, kteří jsou postiženi různými tělesnými a duševními vadami.

Celou sérii Divoké karty zaštítil svým jménem George R. R. Martin, ale představí se nám v nich i jiní mistři fantastické literatury, jako je Roger Zelazny, Howard Waldrop nebo Lewis Shiner.

 

Divoké karty

Autor: George Raymond Richard Martin

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Michal Stalmach
Série: Divoké karty
Délka: 24 hodin 9 minut
Vydáno: 4/2018

Přečtěte si více o audioknize Divoké karty, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

George R. R. Martin se narodil v Bayonne v New Jersey jako syn dělníka v docích. Atmosféra přístavu spolu s jeho bujnou fantazií vedly k tomu, že již v dětském věku začal psát smyšlené příběhy a prodávat je za drobné mince dětem ze sousedství. Později vystudoval žurnalistiku na Severozápadní univerzitě v Illinois a nastoupil dráhu profesionálního spisovatele. Hned první román Soumrak na Worlornu si vysloužil pochvalné kritiky a po něm následovala pestrá paleta povídek žánru science fiction, hororu i fantasy. Od roku 1983 spolupracoval s televizí a podepsal se jako scénárista pod několik seriálových řad, v čele s novou Zónou soumraku a dramatickou fantasy Kráska a zvíře. Konečným triumfem se pro stala jeho románová fantasy série Píseň ledu a ohně, jejíž první svazek Hra o trůny spatřil světlo světa v roce 1996. Epická sága byla do dnešních dnů ověnčená řadou ocenění a stala se předlohou populární seriálové řady HBO. Z plánovaných sedmi dílů dosud vyšlo pět svazků (Hra o trůny, Střet králů, Bouře mečů, Hostina pro vrány a Tanec s draky).
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Divoké karty

Lidstvo se sotva začíná probouzet z noční můry druhé světové války, když jej zasáhne další tragédie. V Novém Mexiku totiž přistane mimozemská loď, podle jejíž posádky je náš druh ideální pro pokusy s virem, jenž rafinovaně přepisuje DNA. Ti, co mají štěstí, díky němu získají nečekané schopnosti, ti méně šťastní se musí vyrovnat s nežádoucími účinky v podobě deformací. Ale pořád přežili, na rozdíl od těch, kterým balíček „divokých karet“ nenabídl ani eso ani žolíka a zemřeli nepříjemnou smrtí. Poslechněte si všechny povídky, které nabízí audio verze první knihy ze série Divoké karty, na které se podílel nejen George Raymond Richard Martin ale také další známí autoři jako Roger Zelazny, Pat Cadigan, Walter Jon Williams a další a kterou namluvil Michal Stalmach.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Divoké karty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Divoké karty
probíhá od 21. dubna do 4. května 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Divoké karty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDivoké karty
Audiokniha

Martin, George Raymond Richard

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář